Джо Байден: «Немає нічого такого, чого Америка не змогла б зробити»

Ймовірний 46-Президент Сполучених Штатів Америки звернувся до американців і заявив про перемогу.

Це 77-річний кандидат від  Демократичної партії Джозеф Байден зробив увечері в суботу, 7 листопада у Вілиінгтоні, штат Делвер.

Поряд із ним стояли дві жінки – дружина Джилл Байден і ймовірна віцепрезидентка Камала Гарріс.

Ймовірна віцепрезидентка Камала Гарріс.
Ймовірна віцепрезидентка Камала Гарріс.

На «розігріві»  Камала подякувала усім, хто почув її у час передвиборних перегонів. А також запрезентувала новий образ майбутнього батька нації як «цілителя і об’єднувача».

Прихильники Байдена святкують у Вашингтоні біля Білого Дому
Прихильники Байдена святкують у Вашингтоні біля Білого Дому

Майже 50 років тому від штату Делвер Байден був обраний сенатором. Тому він, дякуючи за підтримку, нагадав про те, що багато трудився як для тих, хто його обирав, так і для тих, хто не обирав. Промовець також наголосив, що й зараз не ділитиме американців на демократів і республікаців, на червоних і синіх. Для нього головним питанням є  консолідація нації.

«Дамо один одному шанс» і «Америка – це історія про можливості» – два посили, які можливий президент дав зрозумти американцям і через що вони не пошкодують, що Президентом став саме він.

Нагадаємо, що за результатами підрахунку голосів Байден набрав 273 голоси, діючий Президент Трамп – 214.

Тепер усе залежить від того чи визнає Трамп поразку, чи втягне американців у переживання з приводу судової тяганини з перерахунками голосів.

За інсайдерською інформацією, близьке оточення чинного Президента радить йому цього не робити і потиснути руку Джо Байдену.

До січня Трамп офіційно перебуватиме на посаді Президента наймогутнішої країни на планеті Сполучених Штатів Америки.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.