Як виглядав найсміливіший українець Валерій Залужний у 20 років: змінилось тільки військове звання

Валерій Залужний став справжнім героєм в очах українців, оскільки саме від нього в більшій мірі залежить робота нашої армії. Звісно, кожен захисник знає свої задачі, але вони повинні бути правильно поставлені, адже війна – це не жарт.

Залужний є Головнокомандувачем Збройних Сил України, про це певно, знає навіть дитина, оскільки звернення Валерія завжди лаконічні та по суті. Він людина військова, тож звик більше робити, ніж говорити. І погодьтеся, для чоловіка – це цінна риса, особливо для того, який впливає на долю нашої країни.

Валерій Залужний

Зараз ми спостерігаємо поважного чоловіка у формі та з впевненим поглядом, в якому є багато доброти та болю. Валерій дуже мужній, він може одним словом заспокоїти мільйони людей – це хист, якому навчитися важко. Та цікаво, яким Залужний був у молодості, певно не такий впевнений, а можливо й навпаки.

Як виглядав Валерій Залужний у 20 років

Залужний у молодості і зараз

Відразу можна сказати, що очі та погляд залишилися такими самими, тільки зараз в них можна побачити більше досвіду та мудрості. Так, насправді очі людини багато про що кажуть, тільки варто хотіти в них щось побачити та відчути енергетику.

Тож, у свої 20 Залужний ще був юним студентом загальновійськового факультету Одеського вищого об’єднаного командного училища. І це не єдиний навчальний заклад, де Валерій отримав диплом з військової справи.

Всю свою молодість чоловік присвятив навчанню та здобуванню військових навичок, оскільки це справа, до якої тягнеться його душа та серце. Тому, майже все життя Залужний не знімає військову форму. Змінюються погони, звання та задачі, а так, з юності він справедливий та чесний військовий.

Валерій Залужний

У Валерія було багато різних звань:  командир взводу, командир навчального взводу, командир бойового взводу, командир навчальної роти, командир роти курсантів, командир батальйону, начальником штабу, перший заступник командира. Тобто він пройшов всі етапи перед тим,  як стати генералом-майором ЗСУ та вести за собою цілу армію, яка з кожним роком стає міцніше та досвідченіше. Та зараз ми маємо змогу це спостерігати та дякувати.

Тож, все життя Залужного пов’язано з військовими завданнями, але це й у 20 років вже робило його досить мужнім та впевненим.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.