В сім’ї принца Гаррі криза: вагітна Меган Маркл посварилася з чоловіком і їде в Мексику без нього

Криза третього року сімейного життя не оминула й вінценосну пару герцога Сассекського принца Гаррі і Меган Маркл. Подейкують, що конфлікт стався на тлі президентських виборів, але, можливо, це тільки привід...

Що ж, вередувати Меган в її теперішньому становищі не гріх, адже принцеса знову при надії. І це головна і приємна новина.  Про це пише РБК-Україна з посилання на мексиканський журнал Elle.

А погана та, що Меган посварилася зі своїм чоловіком, запхавши носа у передвиборні перипетії.

Це, начебто, не сподобалося американцям, які негативно висловилися в соцмережах. Гаррі відмовився брати у цьому участь, так би мовити, дав задній хід – від гріха подалі і Меган це дуже розлютило. Такої «зради» вона пробачити не змогла, адже до цього часу мала на Гаррі неабиякий вплив.

Меган Маркл заявила, що хоче усамітнитися і пожити якийсь час в іншій країні.

За даними журналу, герцогиня їде на один з мексіканських курортів  відпочити. При чому одна, бо Гаррі  через якусь бюрократію з документами і з причини безпеки не може її супроводжувати. Він залишається вдома, у Лос-Анджелесі.

Друзі сподіваються, що розлука піде парі на користь і принц зможе ще раз зважити чи правильно зробив, відмовившись від королівського титулу і життя в королівській сім’ї.

Можливо, кажуть друзі, принц уже й жалкує, що переїхав жити у Сполучені Штати Америки.

Коментуючи останні події з життя своїх улюбленців, як не дивно, більшість активних дописувачів у соцмережі хвилює доля маленького півторарічного Арчі, сина Гаррі і Меган.

Вони запитують: «А з ким буде син? Хто ним буде піклуватися?»

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.