Переможець “МастерШеф” Саша Цвігун разом з Едіком Канаряном навчатимуть ліпити вареники на майстер-класі

Олександр Цвігун та Едуард Канарян стали одними з найпрофесійніших учасників "МастерШеф.Професіонали-2". Обидва хлопця мали нестандартний підхід до приготування страв.

Для Саші та Едіка це був перший раз, коли вони прийшли на кулінарне шоу, аби показати свій професіоналізм та навчитися новим технікам і отримати нові знання та досвід. Сезон був дуже цікавий та професійний, оскільки підібралися не просто шеф-кухарі, а ще й просто цікаві особистості, які проявляли себе по-своєму.

Едуард Канарян

Едуард з першого ж випуску показав високий рівень і протягом всього сезону він дивував суддів та колег, які бачили в ньому дуже сильного конкурента. Хоча Канарян ніколи навіть не намагався комусь щось довести. Він просто готував так, як вважав за потрібним та як відчував. В його голові проеціюються неймовірно круті ідеї рецептів. І головне те, що він може легко втілити їх у життя та подарувати людям смачні та нестандартні страви, ще й з гарною презентацією.

Олександр Цвігун

А ось Олександр Цвігун став королем зеленої олії та оригінальних рецептів. Це не просто кухар, а ходяча енциклопедія. Саша постійно генерує ідеї поєднання продуктів. Йому дуже подобається вигадувати нові поєднання, нові рецепти та цікаві презентації. Звісно, не завжди йому це вдавалося, але ідеї не залишають його мозок навіть уві сні. Для Сашка кулінарія – це сенс його життя. і у Битві сезонів він це довів та здобув перемогу.

Гарні стосунки між Едіком та Сашком зав’язалися ще на проєкті, оскільки погляд на роботу в них схожий, а також вони обидва спокійні, стримані та професійні, тому працювати разом їм було комфортно і спілкуватися також. Та як виявилось, що хлопці спілкуються досі.

Заради спільної мети та можливості зробити якусь корисну справу для того, щоб допомогти Україні, Канарян та Цвігун вирішили влаштувати спільний майстер-клас, де вони навчатимуть людей правильно готувати ліниві вареники.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.