Секрет вічної молодості розкрито: як головному ревізору країни Ользі Фреймут вдається завжди гарно виглядати

Ольга Фреймут – вибаглива, сувора, але справедлива. Ревізії в готелях, ресторанах, кафе завжди викликали захоплення. Кумир багатьох поділилася своїми секретами молодості, які ми вам розкажемо.

Ользі Фреймут 41. Вона мати трьох дітей, віддана дружина Володимира Локотка й завжди любить виглядати розкішно не тільки на публіці, а й в житті. Відомо, що зараз на телеекранах з’являється рідше, проте доглядати за собою ніколи не забуває.

Щоденні ранкові рутини допомагають телеведучій у цьому. Ревізорка поділилася, що багато часу приділяє догляду за шкірою обличчя. Вдома не користується декоративною косметикою, а найголовніше щоденно п’є багато води, мінімум 1,5-2 л та спить з відкритим вікнами в прохолодний час.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Звичайно, що не обходиться без косметолога, але чесно зізнається ходить на процедури не так часто. Також радить ретельно змивати весь макіяж і ніколи не лягати спати з косметикою. Це тільки зашкодить вашій шкірі. Краще використовувати для цього якісне двоетапне очищення й проконсультуватися зі спеціалістом для найкращого догляду по вашому стану обличчя.

Нагадаємо, що неабияку славу, популярність та статус здобула завдяки виходу на телеекрани програми “Ревізор” у 2011 році. Вона вже встигла завоювати любов глядачів у “Підйомі”, але ревізії закладів України подарували Ользі шалений успіх.

Фреймут досі називають зірковим ревізором країни. Та й сама Оля зізнається, якщо повертатися на телебачення, то тільки з подібними проєктами. За її спиною багато шоу: “Інспектор Фреймут”, “Голос країни”, “Від пацанки до панянки” ток-шоу “ОЛЯ” та інші.

Зараз Ольга Фреймут разом з дітьми знаходиться за кордоном у Великій Британії. Допомагає Україні та мріє про нашу світлу перемогу.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.