Влад Яма ошелешив заявою про скандальну репутацію після своєї втечі в США: “У примітивному стаді засуджуючих”

Відомий український хореограф Влад Яма після еміграції до Сполучених Штатів Америки неодноразово стикався з критикою свого вчинку. Втім, він з нею кардинально не згоден.

Про втечу Влада Ями з родиною за кордон стало відомо восени минулого року. Хореограф тривалий час приховував правду про своє місцезнаходження, але через декілька місяців зрозумів, що це не має ніякого сенсу, а тому зізнався, що 24 лютого перетнув кордон, до того ж цілком законним чином, і перебрався до Флориди.

Влад Яма ошелешив заявою про скандальну репутацію

Влад Яма ошелешив заявою про скандальну репутацію
Влад Яма ошелешив заявою про скандальну репутацію

У зв’язку з цим на артиста виливалося багато хейту. Втім герой нашої статті активно розповідав аудиторії про те, як допомагає громадянам України та її захисникам. Більше року він бере участь у найрізноманітніших благодійних заходах, кошти з яких відправляються на його батьківщину.

Втім, хейтерів це здебільшого не заспокоює і вони продовжують активно висловлюватися на адресу чоловіка і все більше у негативному контексті. До звичайних користувачів мережі приєднувалися і деякі зірки, які також давали зрозуміти, що не схвалюють вчинку Влада.

Зірка вже декілька разів публічно відповідав на подібні закиди на свою адресу, а нещодавно взагалі здивував оприлюдненим відео, на якому невідомий автор розповідає, що ж насправді означає засудження когось людьми.

“Якщо про тебе йдуть плітки, це означає, що ти особистість. Запам’ятай, ніколи не обговорюють і ніколи не заздрять поганому, заздрять найкращим, обговорюють найкращих. Краще бути центром уваги, маючи скандальну репутацію, ніж знаходитися в примітивному стаді засуджуючих”, — йдеться в сюжеті.

Оприлюднене відео Влад ніяк не прокоментував, обмежившись лише його публікацією для своїх підписників.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.