Повний тюнінг: що в собі переробила і що хоче змінити молода дружина Віктора Павліка – губи, ніс та інше

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова неодноразово говорила про свої мрії зробити декілька пластичних операцій. Що саме збирається змінити жінка?

За декілька років Катерина Репяхова змогла реалізувати свій план стати популярною блогеркою і має велику лояльну аудиторію. Звичайно, довіру користувачів мережі вона заробила не просто так, а завдяки своєму відкритому спілкуванню з ними.

Катя Репяхова зізналась, що змінить у зовнішності

Наприклад, Катя неодноразово говорила про те, що хоче змінити у своїй зовнішності і коли вона збирається ці плани втілювати у життя.

Маленький син Павліка та Репяхової слухає таткові пісні
Катя Репяхова зізналась, що змінить у зовнішності

Так, дуже активно Катя говорить про ринопластику. Раніше дівчина негативно ставилася до даного виду пластики, але побачивши результат на своїй сестрі, вирішила, що також хоче мати такий носик.

Окрім цього зірка планує звернутися до хірурга у зв’язку з зоною декольте, яка виглядає по-іншому після грудного годування. Дану операцію Катерина планує провести після народження та вигодовування другої дитини.

А вот із зубами та губами дівчина вже працює. Так, минулого року Катерина активно носила елайнери і виходить на фінішну пряму разом зі стоматологом. Також Катя відвідала косметолога, і ввела свій перший філлер у губи. Поки що це всього один мілілітр, але Віктор Павлік навіть не помітив різниці.

Молода дружина Віктора Павліка збільшила губи

До речі, Катерина Репяхова фізично дуже активна жінка, але знаходить час займатися спортом, і зазвичай віддає перевагу заняттям вдома. Окрім цього красуня пильно стежить за здоров’ям свого волосся і робить найрізноманітніші процедури, які допомагають їм залишатися блискучими та шовковистим. Звісно, не обходиться і без оздоровчих процедур для сяючої шкіри без висипань.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.