Мівіна, бульйон швидкого приготування та консерви: Злата Огнєвіч показала, що полюбляє їсти насправді

Злата Огнєвіч відома українська співачка, яка в останній кілька років стала справжньою зіркою української естради. Її пісні стають саундтреками серіалів та співають всюди, тому, вона вважається однією з топових співачок.

Злата може похизуватися не лише своїм талантом співачки, а ще й гарною фігурою, за якою, вона достатньо ретельно слідкує. Інколи артистка демонструє у своєму instagram як відвідує спортзал. І це зрозуміло, тому що Злата артистка і вона хоче мати гарний вигляд у кадрі та бути привабливою жінкою як для себе, так і для свого оточення.

Злата Огнєвіч

Крім того, що вона займається спортом, то жінка ще й намагається слідкувати за своїм раціоном харчування. Але оскільки вона часто роз’їжджає по різних містах та навіть країнах, то не завжди вдається дотримуватися правильного раціону. Тому, Злата може собі дозволити щось шкідливе, але смачне.

Тож, днями артистка показала сторіс, де вона придбала у польському супермаркеті в дорогу продукти. І раціон Огнєвіч дуже здивував її підписників, адже жінка ніколи не розповідала, що вона дуже полюбляє мівіну. Тому, коли співачка зайшла у магазин, вона купила швидко заварювальний бульйон, рибні консерви, безлактозну сметану та все ж таки мівіну. І ще на другому фоні були фрукти.

Сторіс Злати

Тобто, якщо хтось думає, що артисти та загалом відомі люди їдять лише вишукані страви, то ні. Кожна знаменитість – це звичайна людина, яка має свої смакові уподобання, і якщо це бульйон швидкого приготуваня, то це не має нікого дивувати, адже всі люди інколи дозволяють собі з’їсти щось таке шкідливе, але ж настільки смачне.

Загалом, кожна людина має право їсти те, чого бажає її душа. Напевно, лише маленький відсоток людей ніколи не зможе відступити хоча б інколи від свого звичного раціону харчування. Тому, й артисти можуть публічно смакувати такими речами, як мівіна, або загалом їжа швидкого приготування.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?