Дмитро Гордон розповів, скільки йому коштує життя своєї родини за кордоном: “Продаю автомобілі”

Дмитро Гордон відомий український журналіст, якого вважають найбагатшим та дуже досвідченим. Його дуже поважають глядачі, колеги, друзі та прихильники, оскільки він дійсно є гідним цього.

Не є секретом, що Гордон має дуже велику родину, в нього була далеко не одна дружина, і кожна народила Дмитрові дітей. Це, напевно найбільш багатодітний батько в українському шоу-бізнесі. раніше у журналіста не було жодних складнощів з бюджетом та утриманням кожного члена родини. У Гордона до повномасштабної війни було не одне джерело доходу. Але зараз життя кожного українця перегорнулося з ніг на голову і все, що раніше було звичним, тепер для багатьох є недоступним.

Родина Гордона

Так, наприклад, Дмитро навіть не приховує, що його дохід значно зменшився, а гроші потрібні немаленькі. Єдине, що зараз тримає журналіста та його родину на рівні – це YouTube-канал. Він поки що приносить непогані гроші, але цього вже недостатньо, щоб забезпечити свою родину, в якій 12-13 людей.

Діти, батьки, дружина нині живуть за кордоном, а як ми знаємо в Європі життя дорожче, ніж в Україні. Тому, Гордон в інтерв’ю зі Славою Дьоміним розповів, що йому не вистачає коштів, і тому він прибіг до крайніх мір.

“Моя родина складається з батьків т з батьків Олесі, з дітей, людей, які поруч, це 12-13 людей. Моїм дітям необхідно навчатися, це недешево, хтось може захворіти, і це теж дорого коштує. Тому я продаю автомобілі, бо грошей не вистачає. Та я не хочу жалітися, бо комусь не вистачає більше” – розповів Дмитро.

Інтерв’ю Гордона

Тож, і у Дмитра Гордона також в житті наступають скрутні часи, до того ж він додав, що на одну людину потрібно приблизно тисяча доларів, а це немало, і щомісяця йому треба знаходити ці кошти, щоб його сім’я жила у гарних умовах за кордоном.

Схожі статті

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.

У Потапа роман із колишньою дружиною Позитива? В мережі розповіли, що стало причиною “паузи” з Каменських

Впродовж двох років в мережі ходять чутки про те, що нібито Потап та Настя Каменських розлучаються. Зірки навідріз заперечують подібні новини.

29-річній дружині Віктора Павліка знову робитимуть операцію: вже зробила собі красивий ніс та підборіддя

Четверта дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова повідомила, що за два дні лягає на нову операцію. Вже тривають останні приготування.