Іванна Онуфрійчук повідомила, що народить дитину від свого чоловіка-мільйонера Алмаза: стане мамою

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук повідомила, що планує стати матір'ю. Коли в її родині з'явиться дитинка, дізнайтеся в нашій статті.

Позаминулого року знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук, якій вдалося зайняти місце Тіни Кароль на шоу “Танці з зірками” вийшла заміж. Обранцем телезірки став казахстанський мільйонер Алмаз. Торжество спочатку організували на Мальдівах у тісному колі родичів та друзів, а через півроку пара побралася Києві, влаштувавши розкішне свято.

Іванна Онуфрійчук зізналась, що планує народити

Іванна Онуфрійчук
Іванна Онуфрійчук зізналась, що планує народити найближчим часом

Весілля стало найгучнішим в сезоні, а для гості виступали Вєрка Сердючка та Дан Балан. А через деякий час настала повномасштабна війна. Іванна на той момент знаходилася разом зі своїм чоловіком у Швейцарії. Однак, зробила усе необхідне, щоб евакуювати всіх родичів. Звісно, вона надала їм і дах над головою.

Не обійшлося і без благодійності. Телеведуча бере активну участь у всіх заходах, метою яких є збір коштів для України. Але важкі часи не заважають їй планувати і народження дитини. Нещодавно Іванна зізналася, що намагається разом з Алмазом привести на цей світ малюка. Тож немає сумнівів, що найближчим часом у зірки з’явиться можливість повідомити фанатом, що вона у цікавому положенні.

“Це моя мрія, це наша мрія з ним. Стати батьками чудових, красивих, здорових дітей. І ми невпинно працюємо над цим, дуже вірю, що у нас все вийде: народити дитину, виростити і виховати людину і залишити на цій планеті частинку себе, свого продовження”, – зізналася ведуча для програми Життя відомих людей.

Нагадуємо, що про життя бізнесмена до стосунків з Іванною інформації дуже мало. Цілком імовірно, що у Алмаза можуть бути можуть бути діти від попередніх стосунків. Натомість Онуфрійчук працює над народженням свого первістка.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.