“Я радий, що вони в Україні”: Володимир Зеленський про свою сім’ю та дітей – де навчаються нащадки Зеленських

Президент України Володимир Зеленський зворушив зізнанням, як сильно любить дружину та дітей, не уявляючи свого життя, без них. Розповів, де живуть та навчаються його нащадки.

Сильний, вольовий, люблячий чоловік та батько, а також відданий патріот своєї Батьківщини. Саме таким сприймають свого найкращого Президента України Володимира Зеленського.

Союз двох сердець Володимира та Олени справжній взірець та приклад, яким має бути справжнє кохання, що переживе і відчай, і горе, а також радість, сміх та невимовне щастя. На долю подружжя припало чимало випробувань, адже темні часи настали для всього народу України.

В
Володимир та Олена Зеленські

Зеленський справжній боєць, який не втік, не здався та продовжує робити все для нашого щасливого майбутнього на рідній землі. Хіба міг тоді талановитий актор гумористичного жанру уявити, що стане справжньою “Людиною року”? Хіба міг навіть на секунду усвідомити, як буде потрібним всій Україні? Зараз бачимо саме такі факти на обличчя.

Відомо, що Володимир та Олена з Кривого Рогу. Після того, як жінка потрапила навчатися до гімназії, де вже перебував її майбутній обранець, розпочалася їхня історія кохання. Чоловік не приховував, що Кияшко йому сподобалася ледь не з першого погляду, а от дівчина була холодною та не звертала належної уваги на всі залицяння.

Проте спільні інтереси, щирі розмови, однакові смаки в музиці довели, що між ними вже не просто дружні відносини. Тепер це міцна родина, зі щирими почуттями, без фальші та гри на публіку.

Де знаходяться діти Володимира та Олени?

Президент України довів до сліз своїм зізнанням, як сильно любить свою дружину та дітей і не уявляє свого життя без сім’ї. Розповів, що всі знаходяться в Україні й дуже цьому задоволений. Кирило продовжує ходити до школи, а старша вступила до українського вишу за гуманітарним напрямком, але яким поки не відомо.

“Я їх люблю. Безумовно, свою дружину, дітей. Вони головні люди для мене. Важливо їх не підвести. Я радий, що вони в Україні, що вони навчаються в українських вишах. Це дуже важливо для Президента держави. Я пишаюсь, що мені так нескінченно пощастило з сім’єю та країною”, – розповів Володимир.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.