Друг Тіни Кароль Слава Дьомін заявив, що до нього залицялися Звєрєв та Кіркоров: як, де і коли це було

Слава Дьомін дуже популярний український радіоведучий та інтерв'юер, якого знають та поважають за вміння поставити провокаційні питання будь-кому та на будь-яку тему, навіть не дуже доречну.

Слава – це та людина, яку цікавить абсолютно всі події в житті. Він активний, цікавий та слідкує за всіма подіями в країні та у світі шоу-бізнесу. Саме від нього українські ЗМІ можуть дізнатися гарячі новини про стосунки зіркових пар та завжди видає першим сенсаційні новини про життя зірок.

Слава Дьомін

Дьомін та сама людина, яка вміє дізнаватися особисті новини українських колег, але про своє особисте життя він не надто активно розповідає. Проте відомо, що він не розлучився офіційно зі своєю колишньою дружиною. Проте з Ксенією разом вони не живуть вже пару років та постійно підтримують контакт. Адже у них є спільний син, якому потрібна увага мами та тата.

Оскільки Слава завжди сам бере інтерв’ю у зірок, то на цей раз він сам став зіркою інтерв’ю. Дьоміну ставили різні запитання про його особисте життя. Спочатку була тема про Аліну Єршову з останнього сезону “Холостяка”, де учасником став його друг Алекс Топольський, з яким зараз він вже не спілкується.

Та тема особистого поступово переплелась з зірками, до того ж російських. Оскільки Слава досить симпатичний чоловік, його запитали, чи залицялися до нього коли-небудь чоловіки.

“Це був відомий російський губастий стиліст на каблуках. А другий відомий артист, який носить пір’я” – описав залицяльників Дьомін.

Інтерв’ю зі Славою

Журналіст за кадром уточнив прізвища тих самих артистів, та виявилось, що цими чоловіками були Філіп Кіркоров та Сергій Звєрєв. Тобто, виходить, що на Славу Дьоміна мали плани Кіркоров та Звєрєв. Але подробиць чоловік не став розкривати.

Схожі статті

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.