Злату Огнєвіч потягнуло на солоне: мариновані огірки й сушена риба – перші прояви вагітності?

Відома українська співачка та головна Холостячка України Злата Огнєвіч стала однією з провідних артисток, яка випускає нетипові треки, які стають неймовірно популярними серед українських слухачів.

З кар’єрною стежкою у Злати все склалося дуже добре, вона співає з дитинства та бере участь у різноманітних конкурсах талантів, тому з самої юності дівчина протоптувала свою стежку у світ шоу-бізнесу. І, як ми бачимо зараз, Огнєвіч це вдалося. Тому тепер артистка є однією з найпопулярніших та найзатребуваніших співачок.

Злата Огнєвіч

Злата має унікальний голос, такого тембру серед українських артистів більше немає. Її пісні часто беруть для різних фільмів та серіалів, бо вони мають неймовірний сенс та надають сценам з фільмів нові фарби.

Та якщо з кар’єрою у співачки все вийшло чудово, то з особистим життям все склалося не найкращим образом. Річ в тому, що у жінки було кілька невдалих стосунків, які вона переживала дуже складно й довго відходила від кожних. Просто жінці не пощастило з чоловіками в її житті. І так буває дуже часто, коли розумним та красивим жінкам не щастить в особистому житті.

Злата навіть стала учасницею шоу “Хлостячка”, де ніби-то знайшла своє кохання в образі Андрія Задворного. І здавалося б все було добре, але потім Андрій виявився не таким гарним, як хотів здавався на проєкті.

Раціон Злати

Та найбільшою проблемою в житті Злати є відсутність власних дітей, це бентежить не лише її, а ще і її підписників. Та днями Огнєвіч показала, з яким апетитом вона їсть солоні огірки та сушену рибу. Зазвичай жінок тягне на солоне при вагітності. Але Огнєвіч не носить під серцем дитину. Тому, це можливо просто весняний підрив апетиту, як сама Злата й пояснює свій шалений апетит, який останнім часом у неї просинаються.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.