“Я народила доньку”: навіщо Віра Брежнєва спішно поїхала до США — довго приховувати правду не змогла

Знаменита виконавиця Віра Брежнєва є матір'ю двох прекрасних дівчат. Свій зв'язок з доньками співачка завжди демонструвала і в публічному просторі.

Нещодавно Віра Брежнєва спішно перетнула океан і опинилася в США. Зірка розповіла підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що давно готувалася до цього та з нетерпінням чекала, коли ж ступить на континент, з яким тепер нерозривно пов’язана.

Віра Брежнєва вилетіла в Сполучені Штати Америки

Справа в тому, що в Штатах давно мешкає її старша дочка Соня. Дівчина 30 березня відзначила день народження, і мати встигла її привітати особисто. Минулого року вона до іменинниці не літала.

“22 роки тому в моєму житті сталося перше справжнє диво. Я народила дочку”, – розповіла Брежнєва.

Спадкоємицю Соню артистка народила в 19 років від громадянського чоловіка Віталія Войченка. Але дівчина носить прізвище свого вітчима Кіперман. Другий чоловік Брежнєвої, багатий бізнесмен Михайло Кіперман усиновив її, а також став батьком другої дочки співачки Сари.

Віра Брежнєва вилетіла в Сполучені Штати Америки

Також зірка одразу ж поділилася спільними кадрами з дочкою, які їй вдалося зробити після довгоочікуваної зустрічі. Зокрема Віра Брежнєва привернула увагу шанувальників на те, що її спадкоємиця вже вища за неї.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Віра Брежнєва публічно засудила дії російської федерації та виїхала за кордон разом зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе. Подейкували, що пара має серйозні конфлікти на політичній основі. Мовляв, продюсер має намір повернутися в Москву. Однак, нещодавно стало відомо, що Меладзе продає права на виконання своїх російськомовних пісень.

Віра здебільшого допомагала Україні з Італії, де працювала у волонтерському центрі. Раніше з’явилась інформація про те, що виконавиця нібито знаходиться у Польщі, однак Віра спростувала дану новину. Що зараз відбувається у її особистому житті достеменно невідомо, адже виконавиця здебільшого намагається адаптуватися до нових реалій та повернутися на український музичний ринок, що поки що в неї виходить не надто успішно. Втім, немає сумнівів, що спільними зусиллями з Костянтином Меладзе у артистки все вийде.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.