Остапчук вперше прокоментував нові стосунки з 22-річною Катериною Полтавською: “Модель батько і донька”

Відомий український телеведучий Володимир Остапчука заговорив про різницю у віці через декілька місяців після того, як стало відомо про його шлюб з молодою моделлю.

Новина про розлучення Володимира Остапчука та його другої дружини Христини Горняк була дійсно вражаючою, адже здавалося, що у подружжя абсолютна ідилія в стосунках. Пара намагалася усіма можливими способами уникнути скандалу, а тому не поширювалася про реальні причини прийнятого рішення.

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Володимир Остапчук вперше прокоментував нові стосунки з 22-річною Катериною

Напроти і Христина, і Володимир тривалий час тримали у таємниці своє розставання, а згодом дали зрозуміти, що ніякої додаткової інформації не будуть надавати.

Володимир Остапчук вперше прокоментував нові стосунки з 22-річною Катериною

І вже вдруге телеведучий здивував своїх фанатів швидкими стосунками з іншою після здавалося б болючого розлучення. Незабаром стало відомо, що Остапчук почав зустрічатися з 22-річною моделлю Катериною Полтавською.

Нова дівчина Остапчука шукає йому працівників
Володимир Остапчук вперше прокоментував нові стосунки з 22-річною Катериною

Пара незабаром з’їхалася, а згодом в мережі взагалі з’явилися новини про те, що шоумен імовірно знову одружився. Спільним контентом при цьому молоді люди не діляться, і намагаються не привертати увагу. Тим не менш, нещодавно Володимир вперше публічно заговорив про різницю у стосунках і те, як вона впливає на особисте життя пари.

Володимир Остапчук вперше прокоментував нові стосунки з 22-річною Катериною

Одна з користувачок одразу ж поділилася своїм досвідом. Жінка зізналася, що почала відчувати себе підопічною у взаєминах, і це негативно відображалася на шлюбному житті взагалом. Натомість Володимир заявив, що необхідно уникати моделі стосунків батька та дочки.

Ба більше, телеведучий незабаром хоче поспілкуватися з зірковими гостями та глядачами в одному із закладів Києва і вже активно запрошує українців купляти квитки.

Нагадуємо, що перше розлучення Володимира Остапчука було ледь не найскандальнішим в історії українського шоу-бізнесу. Після того, як телеведучий об’явив про своє розставання з Оленою Войченко, жінка заявила, що він їй безперервно зраджував, покинув своїх дітей та згадав про них лише згодом, обманув її, коли попросив тримати їхнє розставання у секреті, а також має психологічні проблеми. До речі, не так давно Володимир зізнався, що почав відвідувати психолога та працювати над собою.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.