Більшість не знає, що вони українці: Варум, Успенська, Карпович та інші зірки, які давно втекли до росії

Повномасштабне вторгнення рф в Україну показало хто є патріотом, а хто зрадником. Розчаровують не тільки зірки, що жили в Україні й мовчать, але й ті, хто живе в росії й навіть не згадує про батьківщину.

Бути патріотом — це не лише слова, але й вчинки. Перемога у війні — це не капітуляція й не заохочення піти на поступки країні-нападнику. Ці, здавалося б, прості речі мають розуміти всі люди, однак це лише мрії. Чимало українських зірок, які з 2014 і до початку повномасштабного вторгнення жили в росії, не змінили своїх поглядів і залишились там заробляти гроші. І це не може не засмучувати, адже поміж тих, хто замовчує трагедію й не згадує про свою батьківщину, є ті, хто підтримує наративи путіна і війну, відповідно. Сьогодні ми поговоримо саме про таких індивідів, які проміняли Україну на російські гроші.

Анжеліка Варум

Анжеліка Варум — це популярна співачка, яка родом зі Львова. Більше частину свого життя вона провела в росії. Дівчина ще з юних літ мріяла про навчання в театральному училищі в столиці рф, втім вступити туди їй так і не вдалося. Кар’єра Анжеліки розпочалась з участі в програмі “Ранкова зірка”. З часом після дебюту вона почала активно розвиватись в кінематографі та пісенній сфері. Співачка була відома на весь Радянський Союз, однак після його розпаду вона вирішила залишитись в росії.

Прикметно, що Анжеліка Варум після анексії Криму в 2014 році відмовилась виступати на півострові. За словами жінки, вона не хоче отримати заборону на в’їзд в Україну. Попри це, на своїй сторінці в Instagram на початку березня 2022 року вона написала, що співчуває постраждалим від нападу. Однак вона наголосила на тому, що не знає, хто винен у війні і що “нащадки розсудять”. Це підтверджує той факт, що Варум прихильниця наративу про “не все так однозначно”.

Анжеліка Варум родом зі Львова
Анжеліка Варум родом зі Львова

Любов Успенська

Любов Успенська — це співачка, родом з Києва. Як і Варум, вона більшу частину життя прожила в росії. Вона завжди чітко заявляла про те, що вона російська співачка, а не українська. Крім того, постійно наголошувала на тому, що вважає себе патріоткою росії. На багатьох інтерв’ю жінка розповідала про свою прихильність путіну. Ба більше, вона зізналась, що не проти навіть вийти заміж за нього.

Доволі цинічним є той факт, що Успенська гастролювала Україною навіть після 2014 року. Після кожного виступу вона зізнавалась у коханні до фанатів. Крім того, в 2019 році вона навіть записала пісню українською мовою. Для чого це зроблено? Невідомо. Чи мало це сенс? Певно, що ні.

Після початку повномасштабного вторгнення Любов Успенська зникла з радарів прихильників. Втім згодом вона зрозуміла, що мовчання — це не вихід, і потрібно публічно висловити свою позицію. В результаті, вона стала черговим рупором кремля, який зрадив рідну Україну та всіх її громадян.

Любов Успенська родом з Києва
Любов Успенська родом з Києва

Мирослава Карпович

Хто дивився російський серіал “Татусеві доньки”? Певно, що кожен, адже російські кінороби доволі спритно впровадили свій продукт в український медіапростір. Тому майже всі знають героїню серіалу Машу, роль якої зіграла Мирослава Карпович. Прикметно, що акторка народилась в Бердянську. Там вона прожила до восьми років, а потім разом із батьками переїхала до москви шукати кращого життя. Там почала активно розвиватись у модельному бізнесі, а також намагалась зніматись в кіно.

Після 2014 року й дотепер Мирослава Карпович жодного слова не обмовилась про Україну. Вона повністю абстрагувалась від війни й продовжує заробляти гроші в росії та розважати російських глядачів, поки її батьківщину знищує ворог.

Мирослава Карпович родом з Бердянська
Мирослава Карпович родом з Бердянська

Нонна Гришаєва

Ще одна акторка, популярність який принесли зйомки в серіалі “Татові доньки”. Нонна Гришаєва родом з Одеси. Після розпаду Радянського Союзу вона переїхала до москви, де проживає й до сьогодні. Починаючи з 2014 року й дотепер акторка жодного разу не заїкнулась про Україну. Вона завжди уникала провокативних запитань про свою батьківщину. Єдине, що можна було почути від Гришаєвої — це гучна метафора, яка не дає повного розуміння її позиції стосовно війни.

Я люблю і тата, і маму, і не хочу, щоб тато бив маму, при тому, що вона його зрадила”.

Хто ким є у цьому потоці думки, складно сказати. Втім ймовірніше, що тут віддає росієцентризмом. Наразі вона так само, як і Мирослава Карпович, продовжує зйомки в “Татусевих доньках” й заробляти гроші в росії.

Нонна Гришаєва родом з Одеси
Нонна Гришаєва родом з Одеси

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.