Їх породила “Фабрика зірок”: учасники шоу, які найбільше запам’яталися – Цибульська, Астаф’єва, Дантес та інші

Шлях до популярності неможливий без перешкод. Втім іноді частково його полегшити може участь в популярному шоу, яка зробить людину впізнаваною. Одним з таких проектів була "Фабрика зірок".

“Фабрика зірок” стала першим реаліті-шоу, на якому молоді виконавці працювали над собою та вдосконалювались. Після початку трансляції на українському телебаченні, у 2007 році, сотні та тисячі вокалістів мріяли про участь в цьому проекті. Втім, вдалося досягнути бажаного не всім.

Принцип реаліті-шоу максимально простий: протягом кожного тижня на проекті учасники мають вдосконалювати різні навички, надзвичайно важливі для вокалістів та артистів. У період зйомок усі вони живуть разом у “зірковому домі”, а наприкінці кожного тижня один з учасників вибуває.

Цей проект породив чимало талановитих співаків, які і зараз на слуху. Тож сьогодні ми пригадаємо найяскравіших із них.

Ольга Цибульська

Постать Цибульської дуже важлива в контексті “Фабрики зірок”, адже саме вона та її пара по дуету Олександр Бодянський здобули перемогу в першому сезоні шоу. Втім, дороги співаків доволі швидко розійшлись, і Оля розпочала сольну кар’єру. Як не дивно, але дівчині вдалося підтримувати хвилю популярності навіть після проекту.

Цибульська активно випускала та випускає музичні альбоми, робить колоборації із популярними співаками. Так, наприклад, одним з найбільш популярних її треків є “Чекаю. Цьом”, яку вона записала спільно з DZIDZIO. Також жінка розвиває свої канали на YouTube та випускає різні пісні та кліпи про російсько-українську війну.

Оля Цибульська із Олександром Бодянським
Оля Цибульська із Олександром Бодянським

Даша Астаф’єва

Також не менш цікавою є постать Даші Астаф’євої. Для дівчини шлях до шоу-бізнесу розпочався ще задовго до участі у “Фабриці зірок”. Астаф’єва вже була популярною фотомоделлю й знімалась навіть для Playboy. Попри те, що перемогу вона так і не змогла здобути, її пісенна кар’єра стрімко пішла вгору.

Відомий український продюсер Юрій Нікітін запропонував дівчині долучитись до створення музичного поп-гурту NIKITA. З 2009 і по 2017 рік Даша Астаф’єва була учасницею колективу, але пізніше розпочала сольну кар’єру. Спробувала вона себе і в ролі акторки. На її рахунку більше десяти кінострічок.

Участь Астаф'євої у Фабриці зірок
Участь Астаф’євої у Фабриці зірок

Володимир Дантес

Хто ж не знає чоловіка Наді Дорофєєвої? Він не просто брав учать у “фабриці зірок”, а навіть здобув перемогу. На той момент він був у дуеті з Вадимом Олійником під назвою “ДіО. Фільми”. Втім, як і у Цибульської, так і у Дантеса, він розпався через декілька років.

Тож після цього чоловік розпочав сольну кар’єру. Починаючи з 2015 року він записав лише один альбом “Твоя улюблена музика”. У контексті вокальної кар’єри, то значних успіхів ще не досягнув. Безперечно, його ім’я постійно на слуху, але пов’язано це здебільшого з любовним трикутником, а не професійною діяльністю.

Володимир Дантес зі своїм напарником по дуету Олійником
Володимир Дантес зі своїм напарником по дуету Олійником

Регіна Тодоренко

Дехто з вас може здивуватись тому, що вона брала учать у “Фабриці зірок”. Після закінчення проекту Регіна стала солісткою групи Real O. Також вона активно займалась написанням пісень для українських виконавців.

Регіна Тодоренко та інші учасниці групи Real O
Регіна Тодоренко та інші учасниці групи Real O

З 2014 по 2017 роки вона працювала ведучою програми “Орел та решка”, завдяки якій отримала найбільшу популярність. Останні роки вона проживає в росії та замовчує російсько-українську війну. Таким чином вона проміняла любов українських прихильників, на російські гроші.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.