Який діагноз приховує Софія Ротару? Після концерту з тремтячими руками зірка закрилася вдома і не виступає

Легенда української естради Софія Ротару вже давно не тішила своїх шанувальників концертами. Чому артистка закрилася вдома та не показується на людях?

Софія Ротару славиться не тільки легендарним талантом та професійністю, але й абсолютним здоров’ям. Артистка змогла зберегти свою молодість і досі інтригує шанувальників секретами вроди, які вони намагаються дізнатися у зірки.

Який діагноз приховує Софія Ротару

Онучка Софії Ротару прикрасила обкладинку
Який діагноз приховує Софія Ротару

Втім, мережею активно ширяться чутки і про недугу Софії Михайлівни. Востаннє це сталося після корпоративу, на якому артистка засвітилася з тремтячими руками. Під час виступу у зірки був помітний тремор, який дуже занепокоїв її шанувальників. Офіційного коментаря щодо свого стану Ротару не дала. Натомість її сестра Ауріка в одному з інтерв’ю заявила, що Софії Михайлівни постійно намагаються прописувати якісь діагнози, але здебільшого це все брехня.

Але так чи інакше, з тих пір Софія Михайлівна майже не виступала. На даний момент артистка проживає у своєму маєтку на Київщині. Як відомо, у неї посилена охорона, а вдома є все для спокійного життя. Зірка майже не покидає домівки, адже не має такої необхідності. Як розповідала Ауріка, Софія Михайлівна може вибратися хіба що заради риболовлі, яку обожнює.

Все інше за неї можуть зробити робітники. Подейкують, що зараз у будинку Софії Ротару також проживають її син Руслан Євдокименко та невістка Світлана. Єдиний онук Анатолій, який також проживав разом з бабусею, півроку тому виїхав в Європу, а онучка Соня проживає в еміграції.

Софія Ротару привітала невістку, яка схожа на неї, із днем народження
Який діагноз приховує Софія Ротару

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні шанувальники досить довго очікували, коли ж зірка заявить про свою позицію. Ротару не є активною користувачкою соціальних мереж, а тому засудила дії російської федерації лише через тиждень.

Вперше Софія Михайлівна дала про себе знати на свій день народження, коли вийшла на зв’язок з рідного села. Тоді ж вона повідомила, що в неї є благодійний фонд та попросила своїх шанувальників до єднатися та допомогти родинам українських військових. Артистка наголосила, що немає звички розповідати про свої добрі справи, а тому і надалі буде поводитися скромно.

Схожі статті

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.