Більше не разом? Як склалися стосунки Святослава Вакарчука з Христиною Соловій після гучного роману

Христина Соловій молода, талановита та дуже цікава артистка, яка починала свій творчий шлях на всім відомому талант-шоу "Голос країни". А згодом стала однією з провідних українських артисток.

Коли Христина брала участь у проєкті, то своїм зірковим тренером вона обрала лідера гурту “Океан Ельзи” Святослава Вакарчука, який швидко зрозумів, що дівчина має неабиякий талант та жагу до сцени й популярності. Саме завдяки йому у Христини з’явився власний стиль. Та оскільки дівчина дуже тягнулась до тренера, вона стала його фавориткою.

Які стосунки між Соловій та Вакарчуком

І саме через те, що вони багато спілкувалися, то Вакарчуку з Соловій приписували роман, до того ж дуже довго, оскільки ще й після завершення сезону Христина продовжувала спілкуватися зі Святославом, вони навіть співали разом на одній сцені, через це багато хто думав, що  між ними  дійсно склалися дуже теплі, й навіть романтичні стосунки.

Та насправді всі ці чутки як завжди доволі сильно перебільшені, оскільки ніякого роману у Христини та Святослава не було й бути не могло, адже артист є і був одружений. Тому, між ними з Соловій є лише робочі стосунки та трохи дружні.

І зараз, наприклад Вакарчук дуже підтримує всі творчі прояви своєї екс-підопічної. Тому й досі у мережі можна зустріти новини, де колегам приписують роман. Хоча сам Святослав одружений і нещодавно в черговий раз став батьком, тому його сімейне щастя жодним чином не переплітається з Христиною. Тим паче, що вона зараз повністю віддала себе концертним турам.

Христина Соловій

Тож, зараз між Святославом та Христиною немає нічого спільного крім творчості та спогадів з “Голосу країни” та виступів. Проте чутки щодо їхніх романтичних стосунків досі не припиняють своє існування, але приводів немає зовсім.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.