Оля Полякова розповіла Міцкевичу, якою дружиною стала для Вадима Буряковського: навіть не третя

Оля Полякова дуже популярна українська співачка, а віднедавна ще й телеведуча, життя якої, звісно, дуже цікавить українців. Особливу зацікавленість викликає особисте життя жінки.

Полякова завжди може здивувати своїх прихильників, і це може бути будь-що. оскільки її характер непередбачуваний, тому вчинити Оля може все що завгодно. Характер Ольги непростий, але з нею буде весело точно, до того ж завжди. Адже ця співачка полюбляє робити щось дуже голосно й з розмахом.

Полякова з чоловіком

Але у молодості Полякова не була така смілива, оскільки було мало досвіду життєвого та творчого. Тому, колись у житті Олі були періоди, в яких вона дуже важко приймала рішення. І колись навіть вона не могла розійтися з хлопцем. Але в той момент вона вже познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком Вадимом Буряковським.

Тоді ще Вадим був одружений, а з Ольгою просто товаришував, він тоді став для молодої дівчини психологом та другом. І навіть, намагався її звести зі своїм другом. Та нічого не вийшло, тому що Полякова не могла кинути свого колишнього та чітко висловити чи готова вона до нових стосунків. Тому чоловік пішов і сказав, щоб вона розібралась у собі.

А ось Буряковський з її життя нікуди не зник, тому що вони стали одне для одного дуже близькими людьми. Оля розповідала у “Дорослих дівчатах” про те, що вона на той момент розуміла, що симпатична Вадиму, але ж він був одружений, а вона мала незавершені стосунки. Та в певний момент дівчина попросила Вадима вирішити питання з її хлопцем, і після цього почалися їхні стосунки, але лише тоді, коли він розійшовся з першою дружиною.

Кадр з шоу

Та у шоу “Він готує. Вона керує” Оля часто відверто розмовляє з колегою Владом Міцкевичем. І часто ці розмови бувають про особисте. Тому, в одному з випусків, Полякова пригадала, яка вона за рахунком дружина у Буряковського, і виявилось, що лише друга. А до цього Вадим багато років прожив з першою дружиною.

Схожі статті

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.