Народився в Донецьку, був шахтарем і одружився з росіянкою: неочікувані факти про гумориста Олександра Ревву

Дуже часто буває так, що попри медійність людини, деякі факти її біографії залишаються в тіні протягом тривалого періоду часу. Тому читайте далі, щоб дізнатися цікаві факти із життя гумориста Олександра Ревви.

Певно чимало людей збирались усі разом перед телевізорами для того, щоб подивитись КВК. Саме на початку 2000-х років вперше на екранах з’явились гумористи, про яких зараз знає майже кожен. Наприклад, багатьом із вас відоме шоу “Країна У”. Велика частина акторів розпочала свою кар’єру саме з КВК. Втім, не всі українські гумористи, які були членами команд КВК залишились в Україні. Є й ті, хто розвивася в росії. Одним із таких коміків є Олександр Ревва.

Цікаві факти про життя гумориста

Мало хто знає, але Олександр Ревва народився в Донецьку. Саме тут він навчався в Донецькому державному університеті управління. До того, як чоловік розпочав займатись гумором, він працював на шахті електрослюсарем. Під час навчання він вирішив спробувати свої сили в КВК. Тому він створив університетську команду під назвою “Дрім Тім”., а пізніше — усім відому команду “Стомлені сонцем”.

У 2006 році він остаточно переїхав до росії і став резидентом “Comedy Club”. Через декілька років Ревва познайомився із росіянкою Анжелікою, яка в майбутньому стала його дружиною. Після весілля у пари народилис двоє доньок — Аліса та Амелі.

Олександр Ревва із сім'єю
Олександр Ревва із сім’єю

А що Олександр Ревва каже про війну?

Гуморист після початку війни в Україні в 2014 році не робив гучних заяв. Однак, Олександр відмовився проводити концерти в своєму рідному окупованому Донецьку. Виявилось, що в сім’ї Ревви різно політичні погляди. Наприклад, батько гумориста затятий патріот так званої ДНР та “руского міра”. Через таку позицію Олександр Рева перестав спілкуватись із батьком.

Після початку повномасштабного вторгнення росії минулого року, гуморист на своїй сторінці в Instagram оприлюднив пост із закликом зупинити війну. Втім, він чітко не назвав хто розпочав війну та хто відповідає за всі жертви та руйнування в Україні. У своєму пості Ревва лише закликав “подумати про літніх людей та дітей”, що не демонструє конкретного ставлення до тог, що відбувається.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.