Була сімейна ідилія, а зараз не те? Настя Каменських дала розгорнуту відповідь про розлучення з Потапом

Потап та Настя Каменських одна з найбільш обговорюваних пар сучасності. Все частіше прихильники занепокоїлися статусом закоханим, адже у їхніх стосунках все не так однозначно, як здавалося.

Герої нашого матеріалу доводять, що із колег по роботі можна стати закоханими, побудувати щасливу та міцну родину. Головне слухати себе, власні відчуття та своє серце. Про початок романтичних стосунків пара вміло приховувала до останнього, аж допоки у 2019 році не зіграли гучне весілля.

Ще під час спільної роботи в гурті “Потап і Настя” прихильники творчості здогадувалися, що між ними вже щось більше аніж просто ділові зв’язки, як виявилося згодом, таки мали рацію. Плітки почали ходити ще з далекого 2012-го, але обидвоє заперечували всі розмови, адже прямих доказів не було ніяких. Проте у 2013-му на просторах мережі почало ширитися відео з відпочинку Насті та Олексія на Кубі, де вони обіймалися та цілувалися. Каменських підтвердила, що відпочивала в цьому місті, проте заявила, що була “сама”.

Настя Каменських з чоловіком Олексієм Потапенком

Заява про розлучення Ірини Горової та Олексія Потапенка у 2016-му році було тільки  доведенням правдивість всіх чуток навколо роману новоспеченої пари. І якщо зробити висновки, то зараз бачимо всі факти на обличчя – зараз це шлюб, який створений у 2019-му. Але з’явилася й інша проблема. Всі занепокоєні сімейним станом зіркової пари, адже переконані, що кумири на межі розриву.

Каменських відповіла, чи розлучається з чоловіком

Співачка з власних уст, спеціально для інтерв’ю програми ЖВЛ відкрито заявила, що розлучатися зі своїм чоловіком не збирається та не хоче, тому в цій історії нарешті поставила всі крапки над “і” і додала, що цінує свою аудиторію, тому про таке відразу б розповіла своїм підписникам. Будемо сподіватися, що зараз у пари просто тимчасові труднощі й ніщо не зможе стати на шляху до їхнього сімейного щастя.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.