Гідна заміна Задворному: Злата Огнєвіч з гарним молодиком виконала чуттєву пісню – зародження нових почуттів?

Відома українська співачка, головна героїня проєкту "Холостячка-2" Злата Огнєвіч виконала чуттєву пісню з молодиком, який неабияк зацікавив її прихильників. Невже це початок нових стосунків?

Шлях до успіху не буває легким та солодким, як здається на перший погляд. Злата Огнєвіч задля досягнення своєї мети стати популярною артисткою, невпинно працювала, аби її ім’я було чути на всю країну.

Талант, голос та харизма допомагали майбутній зірці, проте одних вокальних даних спочатку було замало. Інна Бордюг (таке ім’я отримала з народження) почала займатися музикою ще з дитинства та завжди мріяла про велику сцену. У 2010 році стала на крок ближчою до успіху та випустила першу сольну пісню “Острів кохання”. Проте всесвітню любов, славу на Батьківщині здобула завдяки гідному представленню України на щорічному пісенному конкурсі “Євробачення” у 2013 році, де посіла третє місце.

Співачка Злата Огнєвіч

За плечима у відомої виконавиці участь в багатьох проєктах, які знайомили нас ближче з цією особистістю. Змогла по-справжньому відкрита себе, свою душу, показати такою, якою є на головному шоу про кохання “Холостячка-2”. Саме тут на неї чекали неймовірні побачення, перші палкі почуття, поцілунки та справжня палка закоханість.

Злата Огнєвіч презентувала новий трек з таємничим молодиком

За її блогом в соціальній мережі в Instagram з особливою уважністю спостерігають всі підписники, адже очікують на появу справжнього кохання в її житті. Нещодавно співачка презентувала новий чуттєвий хіт “Буревіями” разом з відомим співаком SHUMEI, якого в житті звуть Олег Шумей.

На відео виконавці ніжно дивилися одне одному в очі, проспівували нову пісню і наче з особливим захопленням розповідали власну історію кохання. Слухачі впевнені, що невдовзі цей трек дійсно стане хітом, бо вже запав у саме серденько прихильників зірок.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.