Ані Лорак написала новий альбом про нещасне кохання і випускає його у росії: гроші не пахнуть

Ані Лорак відома співачка, ставлення українців до якої, змінилося ще з 2014 року, але раніше її поведінка не провокувала її українських колег та екс-прихильників. Але зараз, здається Ані байдуже на все.

Ані Лорак в певний момент своєї кар’єри обрала для себе країну, де вона буде розвиватися. І цей вибір пав на росію, адже там вона бачила великі перспективи, гарні гонорари та друзів, які дуже хотіли її переманити в рф. Звісно цей вибір жінка робила свідомо. І якщо раніше її українські колеги вважали, що вона все ще українка та може повернутися у будь-який момент. Але коли росія напала в Україну ще у 2014 році, Лорак мовчала й навіть не намагалась виправдатися.

Але на той період часу багато хто не розумів серйозність ситуації. Тому ця історія не набула такого розголосу, як у 2022 році. Оскільки в цей момент російська федерація вже напала на всю територію України. І перший час наші зірки думали, що всі ті, хто поїхав у росію працювати, відкриють очі й почують кричати про це у рф. Але на жаль, не всі це зрозуміли.

Тому зараз Ані Лорак залишається у росії та продовжує там розвивати свою кар’єру. Про позицію Лорак вже всі давно все зрозуміли, вона не хоче на себе брати відповідальність та втрачати все те, що вона заробила за всі довгі роки життя у москві.

І навіть зараз, після свого інтерв’ю про Україну, де вона поставила жирну точку для України на своїй особистості, Лорак анонсувала дату виходу свого нового альбому пісень “Острів”  у росії.

Сторіс Лорак
Сторіс Лорак

Тож, з цього можна зробити висновок, що Ані Лорак абсолютно байдуже, що відбувається на її батьківщині та жінка зосереджена лише на великих грошах, нових стосунків з іноземцем та кар’єрі. Але тепер дорога у великий світ їй точно закрита.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.