Телеведуча Маша Єфросиніна повідомила, в кого мріє взяти інтерв’ю – наразі мета недосяжна?

Відома українська телеведуча, а також громадська діячка Маша Єфросиніна ставить нові цілі у своїй кар'єрі. Зірка прагне поспілкуватися з однієї важливою особистістю для всієї України, але поки цього не сталося.

За час професійної діяльності, героїня нашого матеріалу спілкувалася з багатьма відомими особистостями, які цікавлять українську аудиторію глядачів. Її проєкти на каналі в YouTube, як “Екзамен. Нова реальність”, “Дорослі дівчата”, “Запитання-відповідь” завжди опиняються в трендах переглядів.

Завжди хочеться більших висот, чим є зараз. Відверто Маша поділилася, з ким хоче поспілкуватися та взяти розгорнуте інтерв’ю. Цією відомою та дуже впливовою особистістю виявися Валерій Залужний. Він генерал, український воєначальник та з 2021 року – Головнокомандувач Збройних сил України. Таке рішення зрозуміле, адже наразі триває повномасштабна війна, а тому, з такими героями нашого часу хочеться обговорити багато питань.

Маша Єфросиніна розповіла, в кого мріє взяти інтерв’ю

У своєму Instagram Єфросиніна веде власне інформаційне протистояння, адже прагне, щоб весь світ знав про нинішні реалії, в яких доводиться жити всьому народу. Жінка характерна та дещо емоційна й висловлює відкрито свою думку навіть без цензури. Її підтримують підписники, бо знають, що Маша прийняла правильну позицію.

Впевнена, що ми самі – господарі свого життя. Вона шкодує, що до війни витратила купу часу та енергії на оплакування таких безглуздих речей: чому кудись не покликали чи чому тим не подобалася? Зараз розуміє, що скільки всього можна було зробити цікавого й не задумуватися про такі дрібниці, які тоді здавалися “великою” проблемою.

Маша Єфросиніна розповіла, як невдало сіла на шпагат
Маша Єфросиніна

Відомо, що Марія заміжня, її обранцем став бізнесмен Тимур Хромаєв, який за власним бажанням, пішов захищати Україну. У пари з’явилося двоє прекрасних дітей – донька Нана та син Олександр.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.