Стильні окуляри, сніданки із Кацуріним та “Памфір”: Надя Дорофєєва поділилася накращими подіями місяця 

Кожен наш день несе щось нове та неповторне. Ми постійно вчимося та дізнаємось щось нове. Певна річ, є моменти та речі, які запам'ятовуються найбільше.

Кожен новий місяць — це наче новий розділ в житті. Наші вподобання змінюються, ми досягаємо чогось нового. Дуже круто робити підсумки в кінці кожного місяця. Це доволі поширена практика, оскільки чимало людей застосовують її у своєму повсякденному житті. Зірки також не виняток. Безліч популярних блогерів охоче розповідають про речі, які їм сподобались найбільше. Співачка Надя Дорофєєва поділилась із прихильниками своїми фаворитами квітня: починаючи від окулярів, закінчуючи сніданками.

Стильні окуляри

Очолюють перелік співачки окуляри незвично форми від бренду Helloglasses. Вони мають напівпрозору оправу та дзеркальні лінзи. Варто зазначити, що подібнй фасон зараз в тренді, оскільки чимало українських та зарубіжних зірок з’являються на публіці в них. Орієнтовно, така пара окулярів коштує близько 14 тисяч гривень.

Сніданки із Кацуріним

Звичайно, що дівчина не обійшла стороною свого коханого Мішу Кацуріна. У своєму короткому переліку пам’ятних моментів за квітень, вона зазначила сніданки із бойфрендом. Надя поділилась світлиною одниго із них, що проходив на балконі. Пара насолоджувалась вишуканим сніданком: запеченою спаржею, помідорами та яйцями з ікрою.

Фільм “Памфір”

За словами Наді Дорофєєвої, цей фільм — обов’язковий до перегляду. Він дуже припав до душі співачці, про що вона і написала у своєму пості в Instagram. І дійсно, ця кінокартина викликала неабиякий ажіотаж серед українських глядачів. Найважливіший момент, що це не зарубіжний фільм, а вітчизняний. За декілька днів у кінопрокаті він викликав чимало схвальних відгуків. Сюжет доволі цікавий: це історія про чоловіка на прізвисько Памфір, який завжди був зразковим сім’янином. Однак він вирішує порушити свої певні принципи заради своєї родини.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.