Не гумористка, а телеведуча: як Олена Кравець наважилася кинути “Квартал-95” заради відкриття свого телешоу

Єдина жінка в "Кварталі-95" Олена Кравець вирішила покинути колектив та наважитися на відкриття власного телешоу "Тихий вечір". Розповіла, як спала ця ідея на думку.

У світі сучасних технологій та інноваційного розвитку, кожен, хто мріє спробувати себе в іншій ролі та професійній діяльності ладен це зробити. Головне йти до своєї мети, аби бажане здійснилося.

Героїня нашого матеріалу, багато років поспіль дарувала посмішку глядачам в сімейному, смішному та незамінному гумористичному проєкті “Квартал-95”. Особливо вдавалася роль дружини вже Президента України – Володимира Зеленського. Час йшов й жінка зрозуміла, що прагне змін не тільки зовнішніх, адже і на це наважилася, а й внутрішніх.

Олена Кравець розповіла, як наважилася на відкриття свого телешоу

Для інтерв’ю “Ближче до зірок” зірка поділилася, як спала ідея відкриття свого телешоу, яке закріпило важливу назву для всіх українців – “Тихий вечір”.

Актриса довгий час задумувалася, чи становить вона щось у цьому житті без роботи у Кварталі. “Хто ти?”, – саме таке питання гумористка ставила собі ще з далекого 2015 року і їй вдалося відповісти на нього у 2022-му, примірявши роль телеведучої.

“Просто ти розумієш, що хочеться йти далі. Дуже хочеться спробувати”, – зазначила Олена.

Й таки спробувала втілити мрію відкрити щось своє, про що думала так багато років. Тепер ця жінка не гумористка, а ведуча, яка спілкується з різними відомими особистостями: політиками, військовими, музикантами та іншими.

Олена Кравець
Олена Кравець наважилася кинути Квартал-95 заради відкриття свого телешоу

Кравець запевняє, що зараз ми живемо в такі часи, коли прості речі, як от тихий вечір становлять для нас справжню розкіш та цінність. Ця програма не для того, щоб втекти від реальності, а для того, аби перемкнути свою увагу на щось хороше, світле та пізнавальне. Тому, нові випуски, ви можете переглянути на телеканалі “Дом” щосуботи.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?