Євген Кошовий розповів, чого набрався від Володимира Зеленського за 17 років дружби: “Навчив читати людей”

Євген Кошовий відомий український комік, сценарист та актор студії Квартал 95". А останні кілька років він ще й керівник студії та загалом продакшену, адже його товариш Володимир Зеленський зараз вирішує більш важливі питання.

Не секрет, що Володимир та Євген є справжніми друзями в реальному житті, вони товаришують сім’ями й до того ж вже дуже багато років. І, як не дивно, їхня дружба розпочалася з жартів. І так, вже 17 років вони є найкращими друзями, колегами та близькими одне для одного людьми.

Зеленський та Кошовий

Загалом справжня чоловіча дружба є дуже цінною, бо з роками людям все складніше стає знайти друга та людину близьку за духом. якій би хотілося довіряти. А чоловіки взагалі дуже важко відкриваються іншим, бо багато хто з них вважає, що прояв своїх почуттів – це слабкість. Саме тому жінки у дорослому віці легше знаходять подруг.

А от та дружба, яка існує між людьми більше ніж 7 років імовірніший за все буде існувати й все життя, бо друзі – це не ті люди, які постійно під боком. Це ті, яких ми можемо не бачити півроку, а потім побазікати цілий день так, ніби відстані й не було.

А дружба Зеленського й Кошового існує вже 17 років, це пів життя, за цей термін вони разом пережили багато чого. Було і гарне, і погане, та головне те, що всі перепони й радощі вони подолали й пройшли разом. А також ми вчимося у своїх друзів.

Так, наприклад, на інтерв’ю в Олексія Суханова Кошовий розповів, чому навчився у президента за всі роки дружби.

Євген про президента

“Навчив читати людей. Я не можу сказати, що ми психологи, але погану людину буде видно здалеку. Він ненавидить зраду, зрадників і він до того дуже серйозно ставився як в професії, так і зараз у президентстві. Він навчив мене бути людиною, тобто, якщо ти хочеш, щоб до тебе ставилися як до людини, покажи, що ти людина. Навчив бути щедрим” – відповів Євген.

Також Женя додав, що Зеленський навчив його розуміти важливість діалогів, завжди можна вирішити все завдяки діалогу.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?