“Погіршилося здоров’я”: Євген Кошовий вперше прокоментував свою зайву вагу та розповів, у чому справа

Знаменитий український гуморист та комік Євген Кошовий вперше відреагував на критику його зовнішності та розповів, чому дані коментарі несправедливі.

Останні декілька років зовнішність коміка Євгена Кошового безперервно критикуються в мережі. Чоловік помітно набрав вагу і доволі сильно змінився. Цей контраст особливо помітний на тлі його архівних фотографій, адже раніше Євген був екстремально худим, а від того мав доволі комічний вигляд. Безумовно, такий образ йому допомагав на сцені і Євген одразу ж полюбився глядачу за незвичайний формат зовнішності.

Зараз Кошовий виглядає абсолютно інакше і деяким шанувальникам важко дається прийняття нової зовнішності артиста.

Євген Кошовий вперше прокоментував свою зайву вагу

Євгена Кошового розкритикували за вагу
Євген Кошовий вперше прокоментував свою зайву вагу

Нещодавно гуморист дав ексклюзивне інтерв’ю для Олексія Суханова, в якому вперше прокоментував критику на свою адресу, а також пояснив, чому вона недоречна та несправедлива.

“Дякую, я без вас не можу жити. Був просто дріщем, а зараз у такому вигляді, я собі подобаюся більше. Тим більше, що зайву вагу можна скинути. Ті люди, які пишуть коментарі, вони базуються на кількох фотографіях, які були зроблені не вчасно або ракурс не такий. Після того як мене трохи вжалило в диск, то так, довелося схуднути. Погіршувалося вже здоров’я. Я собі в такому вигляді подобаюся і не бачу в цьому нічого поганого”,— зізнався актор.

Євген Кошовий розповів про зміни його друга Володимира Зеленського на посаді Президента
Євген Кошовий вперше прокоментував свою зайву вагу

На даний момент комік худне, але без шкоди для здоров’я. Його програму включена дієта та прогулянки.

Примітно, що зараз до гумориста увага прикута як ніколи, адже він є наближеною людиною до Президента України Володимира Олександровича Зеленського і провів разом з ним більше 20 років на одній сцені. Зіркові сім’ї дружить між собою, а голова Української держави не оминув його, коли роздавав нагороди за заслуги перед Вітчизною.

Зокрема, хвиля хейту довелася якраз на час, коли Євген був відмічений Володимиром Зеленським публічно. Критика щодо зайвої ваги була направлена не тільки на Кошового, але і на Олександра Пікалова, який також набрав кілограми за останні декілька років. Втім, Пікалов і раніше не відрізнявся струнким станом.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.