Молода дружина Віктора Павліка Репяхова розповіла про діагноз, через який їхній син не може говорити

Дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилася результатами досліджень у лікарні та розповіла, що з її сином.

Четвертий син знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Михайло народився в середині 2021-го. Коли малюку було всього півроку розпочалася повномасштабна війна в Україні, а його молода матір Катерина вивезла дитину до рідної сестри в Ізраїль, але через деякий час повернулася, підкресливши, щоб була у подорожі, а не в евакуації.

Син Репяхової і Павліка
Катерина Репяхова розповіла про діагноз, через який її син не може говорити

Згодом дитина зростала у Києві, не дивлячись на небезпеку та проблеми з електроенергією. Тим часом Репяхова займалася розвитком власного бізнеса, підтримувала чоловіка, і навіть наважилася на пластичну операцію.

Так як жінка активно веде особистий блог в соціальній мережі Instagram, користувачі мали можливість спостерігати за розвитком хлопчика. Згодом підписники звернули свою увагу на те, що Михайло не поспішає говорити з батьками.

Катерина Репяхова розповіла про діагноз, через який її син не може говорити

Катерина Репяхова розповіла про діагноз, через який її син не може говорити

Спочатку Катерина підкреслила, що дитина доволі маленька для того, або робити поспішні висновки, а тому заявила, що відкладає візит до лікаря на деякий час. Втім, якщо вона помітить якісь мінімальні відхилення, то обов’язково покаже Михайлика спеціалістам.

Катерина Репяхова розповіла про діагноз, через який її син не може говорити

І нещодавно цей час настав. Спадкоємець Віктора Франковича надалі демонстрував наявність вищевказаної проблеми, і Катерина все ж таки повела хлопчика на обстеження. На щастя, дитина здорова і має незначні проблеми з вестибулярним апаратом, що і впливає на відсутність мовлення.

У карті Михайла вказано, що він має специфічний розлад мовної артикуляції. Репяхова вже готова працювати над цією проблемою, і незабаром отримає перші результати та розповість своїм підписникам, як це відбувається.

Варто відзначити, що Михайло зростає дуже активним хлопчиком, проявляє зацікавленість у навколишньому середовищі, а також активно спілкується з оточуючими невербально.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.