Найкраща дружина: Потап привітав Каменських з днем народження і зізнався у справжніх почуттях – публічна гра?

Відома на всю країну співачка Настя Каменських сьогодні святкує свої 36 років. Чоловік Потап чуттєво привітав дружину з її святом та присвітив їй цілий пост з вітальними словами.

Знаменитість народилася 1987 року в Києві й навіть уявити не могла, як цікаво складеться її зіркове життя. Олексій Потапенко на тлі всіх розмов про ймовірне розлучення пари, чуттєво зізнався у почуттях до своєї коханої.

Він ніжно привітав Каменських з днем народження, назвавши її найкращою дружиною, артисткою, господинею, своєю душею, та “своїм жабенятком”. Зізнався, що досі до нестями закоханий, досі любить, як вперше й заради цієї жінки хочеться мріяти, творити та досягати нових вершин. Додав, що для нього вона цілий Всесвіт.

Такі ніжні слова, щирі зізнання, які наповнені теплотою розчулили користувачів та саму Настю, яка в коментарях відповіла коханому чоловіку: “Дякую, моє сонечко. Я тебе дуже кохаю”. Звичайно, що підписники теж не стали проходити повз цього допису й почали вітати зірку з її днем народження.

Така поведінка пари розпускає всі плітки про їхнє ймовірне розлучення, яке досить довго ширилося в публічному просторі. Навіть після того, як Потап та Настя зазначили, що розходитися не збираються, їм довго не хотіли вірити, адже вважали, що вони просто не хочуть “виносити сміття з дому”.

Потап та дружина Настя Каменських

Пара додає, що вони кохають одне одного, тому про розпад сім’ї навіть мова не йде. Єдиний нюанс, який вважають прихильники, що у зіркового подуржжя не з’явилося спільних нащадків, які тільки б закріпили статус міцної родини. Настя Каменських не приховує, що мріє відчути щастя материнства, але всьому свій час. Тому, коли ця довгоочікувана мить настане, їхня аудиторія дізнається про все найпершими.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.