Фіналістка Холостяка Саша Мудра заявила, що не хоче виходити заміж – вільне серце досі для Топольского?

Фіналістка "Холостяк" 12 сезону Саша Мудра зробила гучну заяву, що не збирається виходити заміж за кордоном. Чи пов'язано це якось з Алексом Топольським?

Після участі в шоу на СТБ Саша Мудра отримала свою аудиторію підписників, яких неабияк цікавить деталі її особистого життя, адже скандали навколо Алекса Топольського та багатьох учасниць ще довго не вщухали.

Відомо, що на початку повномасштабного вторгнення дівчина познайомилася із заможним американцем, який допоміг їй виїхати з країни. Знайомство відбулося доволі просто – в соціальних мережах. Зустрітися вперше вони змогли на кордоні Словаччини.

За чий рахунок живе Саша Мудра?
Саша Мудра

Відверто зізнається, що не так вона уявляла їхнє перше живе спілкування. Вона хотіла прийти в гарній, вишуканій сукні на підборах, з вкладеним волоссям та макіяжем, а результаті з’явилася, як замучений їжачок, який від усього втомився. Пам’ятає, як побачила його і в неї був страв від усього, що відбулося. Тому, навіть в машині вони їхали мовчки.

Згодом побачення пари було досить дивним, адже чоловік відразу зазначив, що шукає собі дружину й не зацікавлений у простих стосунках. Щиро зізнався у своїх почуттях й пообіцяв, що зробить все для її щастя. Але сама дівчина зрозуміла, що у неї немає таких почуттів, як в американця до неї.

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram на питання, чи вийшла вона заміж позначила тверду позицію:

Ні, я все ще не вийшла заміж. Та я вже казала у своєму інтерв’ю, що не хочу виходити заміж тільки заради документів, тому що для мене шлюб – це дійсно щось особливе і я бачу своє сімейне життя тільки з коханою людиною”, – зазначила Мудра.

Саша Мудра заявила, що не хоче виходити заміж

Олександра раніше розповідала, що зараз з Алексом Топольським, головним героєм “Холостяк-12” її більше нічого не пов’язує. Вона давно обірвала з ним будь-які контакти й вважає цю історію завершеною.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?