Екс-дружина Дзідзьо Славія вперше розкрила, чому не народила співаку дітей: це була його воля

Майже кожен українець знає пісні Дзідзьо напам'ять. Втім, не кожному відомо, що екс-дружина співака також активно займається музикою і розвиває свою кар'єру.

Подружнє життя дуже рідко буває ідеальним. Час від часу між закоханими спалахують суперечки та конфлікти, які не завжди вдається вирішити. Причини розлучень бувають різними, але від цього менш болючими не стають.

Існує чимало теорій та припущень довкола стосунків українського співака Дзідзьо з колишньою дружиною Славією. Прихильників і досі цікавить причина розриву подружжя та подробиці їхнього особистого життя. Тож сьогодні ми розкажемо про це.

Історія кохання та сімейні суперечки

Дзідзьо та Славія познайомились у доволі юному віці. Сталося це у студентські роки. Тоді вони були просто Михайло Хома та Ярослава Притула. Вже пізніше, коли почали займатись музикою, молоді люди взяли собі псевдоніми. Цікаво, що стартували у музичній сфері закохані разом, оскільки стали учасниками гурту “Друзі”.

У житті самої Славії все кардинально змінилося після одруження. У 2013 році пара зіграла весілля. Власне, їхній шлюб тривав близько двадцяти років, але, на жаль, рухнув. Новина про розлучення культової пари просто-таки шокувала прихильників та медіа. Майже на кожному інтерв’ю жінку розпитували про причини розриву. Конкретики Славія не дала, але натякнула на негаразди у сімейному житті.

Весілля Славії та Дзідзьо
Весілля Славії та Дзідзьо

Виявилось, що після одруження Михайло Хома був проти того, щоб дружина займалась музикою та розвивала свою кар’єру. На думку чоловіка, в сім’ї має бути лише один співак, і це він. Певний час Славія підтримувала точку зору Дзідзьо, і вважала це правильним. Однак, з часом ситуація змінилась. Дівчина настільки хотіла виступанти, що навіть таємно поїхала на відбірковий тур проекту “Х-Фактор” у 2018 році.

Славія на Х-Факторі
Славія на Х-Факторі

Також Славію непокоїла тема дітей. Вона зізналась, що дуже хотіла стати мамою, але чекала поки ініціативу у цьому питання проявить чоловік. Проте Дзідзьо не виявив великого бажання стати батьком. Співачка зазначила, що у нього банально не було на це часу, оскільки він постійно перебував на гастролях. У 2021 році Михайло Хома та Ярослава Притула оголосили про розлучення. Екс-подружжя натякало на те, що мають нове кохання, але не афішують хто ці люди.

Схожі статті

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.