Оля Полякова стала “багатодітною” матір’ю й подарувала своє тепло іншим діткам – про своїх вже забула?

На річницю проєкту "Дитинство без війни" до діток завітала яскрава, професійна співачка Оля Полякова. Дізнаємося, як Суперблондинка провела з ними час.

Війна росії на території України докорінно змінила нашу буденність та свідомість всіх діток, тому найголовніше – забезпечити їм повну безпеку та надати гідну допомогу.
Благодійний проєкт “Діти без війни” – евакуація дітей з України під час війни, які позбавлені батьківської любові або взагалі залишилися сиротами.

Головна місія досі залишається незмінною: збереження фізичного та психологічного здоров’я під час всіх воєнних дій вдома. Кожна дитина повинна відчути захист, теплоту та належну підтримку.

Артистка Оля Полякова змогла подарувати можливість дітям провести з нею час, відвернутися від реальності, трішки зануритися у творчість, адже всі так хотіли познайомитися з Олею.

Вони були дуже щасливі побачити, що відома особистість завітала саме до них. Зустріч пройшла в теплій, дружній та емоційній атмосфері й навіть з такої нагоди майбутнє покоління влаштувало концерт. Всі танцювали, співали, сміялися та багато розмовляли.

Оля Полякова навіть змогла побувати на майстер-класі з плетіння бісеру. Дітки-сироти почувалися більш потрібними та люблячими, чого їм бракувало весь цей час.

Такі вчинки не залишаються без уваги, адже навіть такі зірки знають, що переживає наш народ, наші діти, тому намагаються дарувати всім тільки найприємніші моменти.

Нагадаємо, що сама Полякова мама двох прекрасних дівчат – старшої Маші та молодшої Аліси. Вони творчі, талановиті та вже знають, чого хочуть досягти. Зіркове подружжя Олі Полякової та Вадима Буряковського роблять все задля щасливого майбутнього своїх нащадків та навіть відправили їх за кордон поки в країні йде війна.

Оля Полякова з чоловіком та дітьми

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.