Їхав на роботу в метро: Соломія Вітвіцька повідомила, як Юрій Горбунов прибув на знімання – народна простота

Зірка 1+1 Соломія Вітвіцька приголомшила зізнанням про свого колегу Юрія Горбунова. Телеведучий дістався роботи на метро й зізнався, що йому сподобалося.

Нечасто зірок можна зустріти в громадських транспортах та і взагалі в закладах розваг, кафе чи ресторанах. Але Юрій Горбунов може дозволити собі їздити на роботу навіть в метро і цього, як бачимо, не соромиться.

Соломія Вітвіцька розповіла, як все насправді відбулося у своєму Instagram, адже того дня вони прибули разом на знімальний майданчик.

“Зустріла колегу, каже, що сьогодні їхав на метро, на “Сніданок”. Скажи мені Юра, тебе багато там селфі просили? Але ми їдемо зараз за дуже важливою справою, до речі, про все розкажемо в “Охматдит” й потішимо місцевих працівниць гарними новинами від фонду”, – розповіла Вітвіцька.

Соломія Вітвіцька повідомила, як Юрій Горбунов прибув на знімання

Як виявилося, телеведучі прибули, щоб напередодні дня медсестри привітати дівчат з  професійним святом і вручити їм премію від фонду “Охматдит” найкращим з них. Така відповідальна справа закінчилася приємними емоціями від концерту, зробленими світлинами та приємним спілкуванням.

Нагадаємо, що телеведучі Соломія Вітвіцька та Юрій Горбунов активно допомагають своїй країні, аби наблизити її до перемоги. Втім, вдома вони намагаються проводити якомога більше часу зі своїми родинами.

Відомо, що зі своєю дружиною Юрія Горбунова звела доля саме на знімальному майданчику вокального проєкту “Голос. Діти”, а от Соломія своє щастя, режисера Влада Кочатова зустріла на одному з корпоративів. Можна стверджувати, що обидвоє колег познайомилися зі своїми половинками під час робочих моментів.

Схожі статті

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.