Чому Христина Соловій обрала Сергія Жадана замість досвідченого Святослава Вакарчука: таємна історія стосунків

Христина Соловій і Сергій Жадан останнім часом наробили багато шуму у медіапросторі, оскільки після деяких подій їх активно підозрюють у романтичних стосунках.

Днями стало відомо, що Сергій Жадан після 15-ти років шлюбу з дружиною, вирішив з нею розлучитися. Невідомо, що сприяло такому рішенню, але заява про розлучення вже є у держаному реєстрі. Але сам поет ситуацію не коментує.

Сергій Жадан у кліпі Христини Соловій Юність
Сергій Жадан у кліпі Христини Соловій Юність

Саме через це молоду співачку Соловій підозрюють у тому, що родина розходиться через неї. Проте Христина і Сергій дуже давно знають одне одного і раніше жодних таких подій не було. Хоча, кілька місяців тому, Жадан і Соловій зробили спільний проєкт – кліп на пісню “Юність”.

Варто сказати, що сцени там були дорослі, оскільки поет і співачка розкривали історію кохання молодої дівчини і дорослого чоловіка. Були обійми, поцілунки та загальна картинка кохання. Але на той момент ніхто навіть подумати не міг, що ця історія переросте і реальність.

Зараз Христину і Жадана активно обговорюють, адже у мережі є фото, де вони гуляють разом за ручку. Також відомо, що після цього вони разом приїхали на прес-конференцію. Насправді це дуже цікава історія забороненого кохання. Але поки що про неї інформації занадто мало, бо Сергій не виходить у світ з Христиною відкрито.

Христина Соловій зі Святославом Вакарчуком
Христина Соловій зі Святославом Вакарчуком

Також варто нагадати, що у свій час Соловій активно приписували роман з її зірковим тренером Святославом Вакарчуком. Який теж був і є одруженим. Проте ці чутки дівчина швидко спростувала. Й сам Вакарчук завжди казав, що він захоплений лише талантом Христини, а все інше просто неможливе. Тому зараз молода співачка дуже вдячна Вакарчуку за підтримку та допомогу, але ніколи не була у нього закохана, як у чоловіка.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.