Кохання чи приворот: після третього одруження вийшла правда про знайомство Остапчука з 22-річною Полтавською

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було досить цікавим, непередбачуваним та дуже мінливим. Хоча й стабільність у ньому також була присутня. Але не завжди.

Остапчук пережив вже два розлучення, і від першої дружини він має дітей, сина Евана та дочку Емілі. На жаль, чоловік не має змоги часто бачитися з дітьми, оскільки у цій ситуації є дві складові. По-перше, діти з мамою живуть у Канаді, а по-друге, екс-дружина Володимира Олена Войченко не надто хоче, аби діти спілкувалися з татом, бо має на нього власні образи. І варто нагадати, що розлучення Войченко і Остапчука було дуже гучним. І як завжди, люди поділилися на два табори, тих, хто підтримував Олену, і тих, хто думав, що правим є Володимир.

Остапчук з першою дружиною
Остапчук з першою дружиною

Згодом ситуація з першим розлученням стихла, оскільки чоловік почав будувати нові стосунки з Христиною Горняк. І ці стосунки були настільки наповнені щастям і ніжністю, що про Войченко всі й думати забули. Три роки Горняк і Остапчук прожили разом, і ці роки були дуже яскравими. Вони завжди були ніби на одній хвилі, щось знімали, сміялися, часто їздили кудись відпочивати та шукати нові спільні спогади. Але в один момент щось посипалося, й стосунки дали велику тріщину, яка призвела їх до розлучення.

Горняк та Остапчук
Горняк та Остапчук

А тепер у житті шоумена є молода обраниця Катя Полтавська. З нею чоловік познайомився вже бувши розлученим на одній з вечірок. Виявляється, Остапчук сам познайомився з Катею і згодом почав їй писати у соціальних мереж. Але відверто кажучи Полтавська ніколи навіть не цікавилась життям ведучого, особливо приватним. Тому їхнє знайомство вийшло цікавим та наповненим без зайвої інформації, яка могла б зіпсувати перше враження.

Катя Полтавська
Катя Полтавська

Довгий час Полтавська й Остапчук приховували свої стосунки, але все таємне стає явним. Тому, зараз можна спостерігати за тим, які наповнені та гармонійні стосунки складаються у Володимира з новою обраницею Катериною.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.