Оце так підтримка – Ніно Катамадзе заявила, що хоче переїхати жити до України: “Мені не страшно”

Кожна адекватна людина незважаючи на свій статус має проявляти як мінімум співчуття до всіх українців. Це можна робити будь-якими способами, іноді навіть слова роблять багато.

Доля Грузії та України є трохи схожою, адже ці обидві чудові, неймовірно родючі й красиві країни вже багато років перебувають під окупацією агресивної та необґрунтовано амбітної росії. На жаль, за всі свої програші та вигнання в усьому світі, керівництво рф ніяк не може зрозуміти, що інші країни їм не по зубах і вони ніколи не стануть володарями світу. Адже росія – це жалюгідна країна, яка має лише не підставний гонор, за яким стоїть сильний страх бути позаду. Але вони обирають не ті методи аби піднятися з глибин плінтуса, в який самі себе загнали.

Ніно Катамадзе
Ніно Катамадзе

Оскільки велика кількість грузин пережила страшні часи через російських загарбників та втратили життя і свої домівки, вони розуміють, як зараз живуть українці в таких умовах. Багато відомих артистів Грузії люблять нашу країну всім серцем, адже багато хто з них віднайшов себе саме в українському шоу-бізнесі. Наприклад, співачка Ніно Катамадзе дуже любить Україну. Артистка вважає, що саме у нас найкращі та найдобріші люди. А також неймовірні краєвиди.

З самого початку повномасштабної війни, Катамадзе підтримує Україну, вона висловлює слова підтримки, а також намагається допомогти ділом. Ніно сприймає цей біль, як свою, і насправді це дуже цінно, адже їй могло б бути все одно.

Та співачка настільки сильно переживає за українців, що вона готова сама на собі випробувати все, що зараз щодня та щоночі переживаємо ми. Катамадзе хоче під час повномасштабної війни переїхати жити до нас в Україну. Її не лякає війна.

Ніно Катамадзе хоче переїхати в Україну
Ніно Катамадзе хоче переїхати в Україну

“Моя сім’я думає, що добре було б пожити в Україні. Ми плануємо переїзд прямо зараз, під час війни” – заявила Ніно.

Тож, цілком можливо, що незабаром артистка разом зі своєю родиною перебереться в Україну і їхня підтримка буде ще більш відчутною.

Схожі статті

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".