Зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару показала свого хлопця, який ніжиться в обнімку з малям – неочікувано

Гумористка, зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару замилувала новою світлиною у своєму блозі. Показала свого коханого, який мило спав, обійнявшись з "малям".

Не всі зірки українського шоу-бізнесу готові до відповідального кроку, щоб стати не просто батьками для власних дітей, а дати їм найкращий приклад для наслідувань.

Зірці гумору Ірині Сопонару пощастило зустріти своє кохання у 2021 році в обліку британця, якого звуть Ріс. Жінка не приховує, що наразі повністю щаслива і дуже вдячна обранцю за підтримку на початку війни. Зізнається, що тоді зрозуміла, цей чоловік ладен зробити все для душевного спокою своєї дівчини.

Ірина Сопонару та коханий Ріс

Додала, що мріє про весілля і готова до цього кроку, але поки пропозиції не поступило. Ірина не хоче тиснути на Ріса, адже гадає, що це має бути його свідоме рішення. Відомо, що коханий акторки працює дистанційно в компанії, яка виготовляє добавки, наприклад вітаміни для волосся та шкіри. Найпопулярніший продукт з цієї серії – засоби від випадіння волосся для чоловіків.

Ірина Сопонару показала свого хлопця, який ніжиться в обнімку з малям

Нова світлина в соціальній мережі Instagram Ірини була досить милою, наповнена теплотою та любов’ю. Показала, як хлопець ніжився в ліжечку в обіймах їхнього “маля”, домашнього чотирилапого улюбленця – біло-сіренького котика.

Ірина Сопонару показала свого хлопця, який ніжиться в обнімку з малям

Сильний чоловік обійняв тваринку та ще не зустрів початок цього дня, продовжуючи надалі спати, з їхньою “дитинкою”. Нерідко пара, яка не має нащадків, спочатку доглядають за пухнастими дітлахами, адже це також велика відповідальність для майбутньої сім’ї.

Схожі статті

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.