Оля Мартиновська проміняла Володимира Ярославського на молодого хлопця: “Кататимемося Києвом”

Оля Мартиновська дуже відома завдяки шоу "МастерШеф". Спочатку жінка була учасницею, потім здобула перемогу, а згодом стала ще й незмінною суддею кулінарного шоу.

Ольга не єдина суддя на шоу, з нею у тандемі ще працюють Ектор Хіменес-Браво який є головним, а також Володимир Ярославський, з яким жінка має неймовірно теплі стосунки. Й хоча всі, хто спостерігає за ними думає, що між ними існує бурхливий і прихований роман, самі вони майже не коментують свої відносини.

Ольга Мартиновська разом із Володимиром Ярославським на благодійній вечері
Ольга Мартиновська разом із Володимиром Ярославським

Вже не перший рік ми всі бачимо, як Оля й Володимир проводять час разом, вони відвідують баню, ходять на спільні фотосесії, проводять час вдома, й навіть, можуть спати в одному ліжку. Їм так комфортно, але не через якусь закоханість, а через дружбу та душевну близькість. Про це відверто розповів Ярославський. Він відповів, що в них є певна межа, яку вони обидва не хочуть переходити, адже можна зіпсувати дружбу й втратити дорогу для серця людину.

Тому, можна заспокоїти свою фантазію й повірити в існування справжньої дружби між чоловіком і жінкою. Хоча й багато хто думає, що один з них точно рано чи пізно закохується. Але ж є приклади, коли така дружба існує протягом всього життя. Й люди мають родини, стосунки та дітей. Але при цьому дружать з протилежною статтю.

Порте Володя не єдиний друг Мартиновської, оскільки вона є досить відкритою людиною та має чуйне серце. Днями Оля показала свого ще одного друга, на ім’я Сашко, з яким жінка часто їздить волонтерити та збирає кошти на допомогу Збройним Силам України.

І поки вона знаходиться у Києві, не втрачає часу та можливості аби поїздити разом з Олександром і затрати певну суму грошей. І про це жінка розповіла у своїх історіях в соцмережі instagram.

Сторіс Олі
Сторіс Олі

Тож, виходить, що з кожним з друзів чоловіків Мартиновська має власні теми й справи.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.