Вагітні зірки, які чекають на поповнення в 2023 році: Костромічова, Макацарія, Шульгіна, Макс Чмерковський

Народження дитини – це завжди щастя для батьків, адже це нове життя, це можливість пізнати себе і світ краще, адже просинаються нові рецептори, емоції, відчуття. Це стосується як батька, так і маму.

За останній рік в Україні на диво не впала статистика народжуваності дітей, оскільки

Кохання й нові люди, які з’являються на світ вже довели, що перемагають все і це сильніше ніж війна. Звісно вагітним жінкам завжди важко, а у такі часи виносити здорову дитинку набагато важче, адже постійно стрес, страх та нерозуміння, чи буде завтра. Проте все вищесказане не завадило нашим жінкам народити дітей й залишитися при здоровому розумі.

Зіркові родини українського шоу-бізнесу не є виключенням, адже навіть крізь рік війни вже у 2023 році дехто з них чекає на дитинку. Тобто, обирають не чекати мирного часу, а планують народжувати вже зараз. Можливо це й правильно, адже життя не таке вже й велике, щоб чекати на кращі часи.

Макс Чмерковський

Один з найяскравіших учасників найромантичнішого шоу “Холостяк” нещодавно оголосив про чергову вагітність своєї дружини. Для родини Чмерковського зараз народжувати не так небезпечно, адже його родина живе в Америці.

Іраклі Макацарія

Улюбленець української та грузинської публіки Іраклі Макацарія також оголосив чудову новину про вагітність своєї молодої жінки. 38-річний продюсер та режисер Іраклі показав спільне фото зі своєю 21-річною дружиною Лізою у соцмережі. І родині Макацарії також не страшно народжувати, адже вони живуть у Грузії.

Алла Костромічова

Ведуча шоу “Топ-модель по-українськи” Алла Костромічова у День матері оголосила про свою другу вагітність. Цією новиною українська модель сильно здивувала своїх колег та прихильників, оскільки народжувати в Україні доволі небезпечно. Але жінка вирішила не чекати на завершення війни й відтворювати нове життя тут і зараз.

Олександра Шульгіна

Учасниця першого сезону найромантичнішого шоу України Олександра Шульгіна також може похизуватися вагітним вдруге животиком.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.