Христина Горняк знайшла гідну заміну колишньому Володимиру Остапчуку: “Є почуття до теперішнього”

Колишня дружина Остапчука, нотаріус Христина Горняк заінтригувала підписників заявою. Жінка зізналася, що її серце заполонив новий чоловік. Детальніше в нашому матеріалі.

Розлучення – болісна та неприємна процедура, яка несе за собою ряд наслідків або відчуття вільності та свободи. Христина Горняк на собі відчула цей тягар й більше помилок минулого робити не прагне.

Шоумен Володимир Остапчук той ще серцеїд, адже після розірвання стосунків з колишніми благовірними довго не тримає планку холостяка й відразу знаходить нову кохану. У 2022 році публіка дізналася, що і цьому шлюбу прийшов логічний кінець. З того часу особистим життям Христина ділитися не веліла через призму страху від минулого. Лише нещодавно відкрила завісу свого особистого життя.

Христина Горняк розповіла де тепер буде жити
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Христина Горняк знайшла гідну заміну колишньому Володимиру Остапчуку

Так, на своїй сторінці в Instagram поділилася потаємним з прихильниками власного блогу. Виявляється, що у нашої красуні з’явився гідний чоловік, який зміг сподобатися та підкорити її свідомість. Про це нотаріус написала у своїх Stories. Зізналася, що нічого не відчуває до Остапчука натомість є почуття до нового.

“Є почуття до теперішнього, та я не готова ділитися, поки залишу для себе це, бо я ще навіть йому не сказала”, – заінтригувала Христина.

Христина Горняк знайшла гідну заміну колишньому Володимиру Остапчуку

Ось такі новини повідомила Горняк, які неабияк тішать публіку. Адже з моменту розлучення пройшло чимало часу, тому наразі чудовий привід подумати про себе, свої емоції та знову відчути бажаною, коханою та щасливою жінкою.

Нагадаємо, що колишній Володимир Остапчук перебуває в романтичних стосунках з молодою, 22-річною журналісткою Катериною Полтавської. 16 років різниці у віці не стали на заваді для будування спільного майбутнього, адже молоді запевнять, що ця любовна історія вже набула серйозних обертів.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.