Йде стежкою подруги Полякової: Маша Єфросиніна заспівала ліричну пісню дуетом з Артемом Пивоваровим

Маша Єфросиніна та Артем Пивоваров доволі відомі українські артисти. Так, Маша більше відома, як журналістка і телеведуча, але вона має й акторський досвід. А от Артем автор пісень талановитий співак.

Артем останні 2 роки займається власним творчим проєктом “Твої вірші, мої ноти”, де робить пісні з віршів легендарних українських поетів. Наприклад, Тараса Шевченка, Лесі Українки, Василя Симоненка, Івана Франка та інших. Це ініціатива самого Артема, аби відроджувати код нації та демонструвати світ поезії крізь свої пісні, адже таким чином вони стають набагато популярнішими.

Пивоваров дуже талановитий співак і автор, його пісні потрапляють у саме серце. Раніше хлопець писав пісні двома мовами, але тепер перейшов суто на україномовний контент. Артем завжди мав власний стиль виконання, тому, його проєкт з віршами українських авторів є дуже потужним.

За весь час його існування, Пивоваров встиг записати кілька дуетів, з Ольгою Поляковою, з Надею Дорофєєвою, з Настею Каменських, з Олегом Скрипкою, зі Златою Огнєвіч, з KALUSH та з Alyona Alyona. Але й сам він також співає вірші.

Цей проєкт Артема є дійсно дуже важливим не лише для самого виконавця, а ще й для всієї української культури. Саме тому й інші виконавці з радістю погоджуються брати в ньому участь. І, наприклад, сьогодні Артем презентував пісню “Люблю” на вірш Михайля Семенка разом з Машею Єфросиніною.

Варто сказати, що сама Марія у кліпі не співає, а лише читає мелодійно вірш. Насправді історія у кліпі вийшла ліричною та дуже чуттєвою. Виявляється, про дует ведуча з артистом домовилися ще рік тому, коли Пивоваров був на інтерв’ю у Єфросиніної. І вийшло доволі цікаво.

Ця прем’єра вийшла саме сьогодні оскільки у Маші День народження, жінці виповнюється 44 і для цього віку вона вже багато чого досягла. Маша справжній талант і втілення доброти і сили.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.