Леся Нікітюк обтягнула форми і заявила, як потрібно боротися за її серце – секрет для Притули розкрито

Зірку Нового каналу Лесю Нікітюк можна сміливо назвати бажаною холостячкою у медійному світі, яка нещодавно розповіла, як хоче, щоб боролися за її серце.

Ох і не вдається приборкати увагу нашої красуні успішним та неодруженим чоловікам України. Немає чому дивуватися, адже наша героїня прагне, аби серце такої красуні, як у неї було підкорене не тільки словами, а й вчинками.

Неодноразово цій леді приписували службові романи з її колегами по роботі. До прикладу, напарник, хороший друг, з яким звела доля на зніманнях “Хто зверху?” – Сергій Притула. Обидвоє з хорошим почуттям гумору, неабиякою харизмою, навіть ззовні так підходять одне одному, проте зв’язки між ними лише дружні, а сам шоумен та нині волонтер відданий сім’янин та люблячий чоловік своєї жінки – Катерини Сопельник.

Сергій Притула та Леся Нікітюк
Леся Нікітюк та Сергій Притула

Білява красуня нещодавно продемонструвала повний образ total black, де підібраний одяг, майстерно підкреслив всі переваги у фігурі та зовнішності дівчини. В жартівливій формі дама розкрила секрети, як хоче, аби чоловіки боролися за її прихильність та кохання.

“Хочу, щоб чоловік за мене боровся, як родичі за бабину хату”, – написала Нікітюк.

Леся Нікітюк обтягнула форми і заявила, як потрібно боротися за її серце

Такий жарт подарував зранку хороший настрій її підписникам, де улюблениця в додачу побажала всім гарного дня. За такі приємні емоції й розважальний контент обожнюють прихильники цієї знаменитості.

Нагадаємо, що власне особисте життя Леся Нікітюк звикла тримати якомога далі від сторонніх очей та розмов, тому усіляко приховує та не розповідає про досвід в стосунках, який був раніше. Та й нині ми можемо тільки здогадуватися, чи справді серце харизматичної білявки вільне, але, дивлячись на її останні дописи, робимо висновки, що вона таки продовжує бути в статусі холостячки.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.