Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” показала розкішні квіти та розкрила, від кого така щедрість – коханий старався

Акторка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко здивувала кількістю неймовірних квітів та подарунків від її прихильників. Невже зірка нарешті розкрила, хто її коханий?

Погодьтеся, що нині багато відомих знаменитостей не розкривають деталі свого особистого й тримають в таємниці навіть ім’я своїх половинок. Проте фанати своїх кумирів ще з більшою цікавістю виманюють у них дану інформацію.

Гумористка Вікторія Булітко не виключення, адже вважає, що її медійна кар’єра може вплинути на щастя у власній родині. Чи то вона боїться забобонів, чи то її обранець не хоче розкривати свою особистість  – ми тільки гадаємо. Проте від ЗМІ та прихильників не можна приховати всю інформацію й таки відомо, що вона обрала чоловіка з сучасними поглядами на життя, який не вимагає від коханої ведення всіх домашніх справ з прибиранням, готуванням та забезпеченням затишного домашнього вогнища.

Вікторія Булітко
Вікторія Булітко

Ба більше, зізналася, що він й сам добре готує, тому Вікторії з чоловіком дуже пощастило, проте за інформацією пара в офіційному шлюбі не перебуває.

Вікторія Булітко показала розкішні квіти та розкрила, від кого така щедрість

Наша красуня поділилася такими чуттєвими подарунками, у вигляді м’яких іграшок та розкішних букетів квітів, які зазвичай дарують, щоб висловити свою увагу, любов або вдячність. Розсекретила, що так, коханий постарався, але мала на увазі кохане місто – Дніпро, де команда всього “Дизель Шоу” завітала до громадян з концертом. Акторка під враженнями поділилася своїми емоціями:

“Коханий наш Дніпро, дуже дякуємо за перший наш концерт і ми дуже переживали, тому що сьогодні було важко починати концерт через те, що рашисти не дають нам спокою, але дуже дякую нашим глядачам, які прийшли. А ще дякую вам за всі квіточки й ще дякую за подаруночки. Ми готуємося до другого концерту”, – розповіла Вікторія.

Вікторія Булітко показала розкішні квіти

Схожі статті

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.