Куди зникла популярна ведуча канапу ТЕТ Інна Цимбалюк? Як та де зараз живе згасла зірка телебачення

Інна Цимбалюк відома українська телеведуча, яка завжди була дуже цікавою для глядачів, оскільки вона молода, амбіційна та дуже говірка. Але вже багато років вона не працює на українському телебаченні.

Раніше Цимбалюк працювала на відомому телеканалі ТЕТ, дівчина чимось нагадувала Ольгу Фреймут своєю манерою ведення передач, але значно молодша та більш говірка. Інна була іконою стилю, адже у 2006 році вона стала “Міс Україна-Всесвіт”. За це високе звання дівчину дуже часто запрошували на різноманітні шоу у ролі експерта краси.

Інна Цимбалюк

А у 2011 році дівчина стала ведучою цікавого проєкту “Королева балу”. Це було шоу для випускниць. У невеликих містах України відбирали за заявками дівчат з різних шкіл, яких на випускний вечір готували стилісти. І одна з них ставала “Королевою балу”. Саме це шоу зробила з Інни справжню зірку, і згодом її вже почали запрошувати на різні шоу й проєкти у ролі ведучої.

І саме ця популярність дозволила Інні стати відомою ще й за межами України, таким чином вона жила на три країни: Україна, Франція та росія. І своє життя вона вирішила таки в підсумку пов’язати з країною агресоркою.

Річ в тому, що дівчина вийшла заміж за російського бізнесмена, з яким її познайомив співак Олександр Буйнов. Після свого красивого весілля Цимбалюк остаточно осіла в росії. Й зараз жінка також живе там зі своїм чоловіком.

Де нині живе Інна Цимбалюк

Звісно на неї злі українці, оскільки Інна не коментує війну росії проти її батьківщини України. Але ця позиція не зрозуміла багатьом, адже Україна багато чого дала зірці. І якби не перемога на конкурсі краси та її початок кар’єри на телебаченні, то й у росії дівчину ніхто б не розгледів. Тож, нині Інна живе, кохає та працює саме у ворожнечій для України країни.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".