12-річна Софія Налчаджиоглу обрала не маму Ані Лорак, а тата Мурата і мачуху Лілію: сімейне возз’єднання

Єдина дочка популярної російської співачки Ані Лорак та турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу покинула москву та приїхала до свого батька в Туреччину.

10 червня єдина дочка Ані Лорак Софія відсвяткувала свій 12-й день народження. Його вона зустріла у москві, але судячи з усього вже ввечері зібрала валізи та рушила до батька. Так, вже вранці 11 червня вона опинилася в обіймах тата Мурата та новоспеченої мачухи Лілії Реус.

Дочка Ані Лорак поїхала до батька з мачухою

Ані Лорак з донькою та колишнім чоловіком
Дочка Ані Лорак поїхала до батька з мачухою

Примітно, що за останній рік дівчинка дуже зблизилася з турецьким бізнесменом та його новою сім’єю. Якщо раніше дівчинка спілкувалася з батьком здебільшого по телефону, то після початку повномасштабної війни в Україні багато гостювала у його родичів в Туреччині, а також подорожувала з ним та його нареченою.

Дочка Ані Лорак поїхала до батька з мачухою

При цьому у Лілії Реус також є дочка від попередніх стосунків і дівчата приблизно однакового віку. Невідомо, чи змогли вони по ладнати, але зовні родина виглядає доволі гармонійною та щасливою.

Спочатку Мурат оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з аеропорту, де він зустрів свою дванадцятирічну спадкоємицю, а потім поділився і іншими знімками, на яких проводить час разом з Софією.

Дочка Ані Лорак поїхала до батька з мачухою

Де на цей момент знаходиться Ані Лорак достеменно невідомо, адже артистка ретельно добирає, який контент публікувати у своєму мікроблозі і не завжди розповідає про своє переміщення по світу.

Коханий Лорак Ісаак Віджраку відсіяв чутки про розставання зі співачкою та показав відео
Дочка Ані Лорак поїхала до батька з мачухою

Наприклад, відомо, що разом зі своїм новим коханим Ісааком зірка багато подорожує і активно бачиться не на території російської федерації. Втім, через шалену критику та прискіпливість аудиторії за позицію по війні, Кароліна поводиться таємничо та інтригуюче.

Нагадуємо, що про роман співачки з іспанцем стало відомо на початку 2023-го. Минулого року Ані лише натякала на те, що має інтрижку за кордоном, але не говорила прямо про свої почуття. За цей час Ісаак навіть встиг потрапити у скандал з українцями, адже захищаючи свою кохану, образив її співвітчизників у розмові з Богданом Беспаловим.

Схожі статті

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?

Не просто легенда, а великий авторитет: Софія Ротару показала всім своє місце лише парою слів

Софія Михайлівна Ротару завжди мала неймовірну репутацію, яка досі залишається бездоганною. Однак, нещодавно продюсер поділився своїми спогадами про артистку, і розповів про її справжній авторитет.