Стало відомо, чому Ані Лорак та Таїсія Повалій пішли на зраду, не сумніваючись: “Їм не позаздриш, чесно”

Золотий голос України Олександр Пономарьов дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше прокоментував поведінку Ані Лорак та Таїсії Повалій. Якої думки дотримується співак?

Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов дотримується доволі стриманої позиції стосовно озвучування своїх думок про колег-зрадників. Зокрема і Ані Лорак, і Таїсія Повалій не отримали публічних зауважень щодо своєї поведінки.

Стало відомо, чому Ані Лорак та Таїсія Повалій пішли на зраду

Нещодавно Олександр Пономарьов дав ексклюзивний коментар Дмитру Гордону стосовно співачок, зрада яких обговорювалася в Україні найбільше. Зокрема чоловік припустив, що саме послужило причиною такого рішення.

Ані Лорак в розкішній шубі стоїть за ручки зі новим спортивним красенем
Стало відомо, чому Ані Лорак та Таїсія Повалій пішли на зраду

Так, Пономарьов вважає, що Кароліна і Таїсія обрали замість Батьківщини гроші. Тим не менш, публічно засуджувати не збирається через свою релігійність та православну позицію.

Таїсія Повалій заплакала на сцені
Стало відомо, чому Ані Лорак та Таїсія Повалій пішли на зраду

“Виправдань цьому, крім того, що заробити грошей, я не бачу. Чому б не повернутися, як, наприклад, Лобода навіть?”, — заявив зірка.

Олександр вважає, що жінкам абсолютно нічого не заважало повернутися на батьківщину, окрім втрати грошей.

“Я б цього не зробив. У мене були б інші якісь вчинки з цього приводу. Їм не позаздриш, якщо чесно”, – підсумував співак.

Нагадуємо, що Ані Лорак після 24 лютого довго не говорила про свою позицію, а потім взагалі видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. Користувачі не мали жодної інформації про життя виконавиці, аж допоки вона не повернулася восени. Тоді ж артистка дала декілька скандальних коментарів щодо війни, які остаточно відвернула від неї співвітчизників.

Згодом вийшло і інтерв’ю, в якому Кароліна відверто заговорила про те, зосереджена на долі свого народу, а на власній творчості, тобто кар’єрі та заробітках.

Тим часом Таїсія Повалій пішла набагато цинічнішим шляхом. Артистка не підтримала Україну та виступала у підтримку російської федерації українською мовою та у вишиванці. При цьому її рідний син залишився на батьківщині і дав зрозуміти публічно, що має рівно протилежну позицію від позиції його матері.

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.