29-річна дружина Віктора Павліка похизувалася, як зустріла свій день народження – під акомпанемент чоловіка

Четверта дружина музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова відсвяткувала свій 29-й день народження та показала, як провела час в колі найрідніших людей.

Концертна директорка Віктора Павліка тепер офіційна дружина співака, а також блогерка, яка завоювала прихильність аудиторії своєю щирістю, показом подружнього життя та жартами зі своїм чоловіком. І хоча не все так безхмарно в її репутації, адже скандал з перепусткою миттєво розлетівся мережею, вона продовжує займатися справою, яка приносить дохід та неабияке задоволення.

Героїня нашого матеріалу родом з Дніпра й 13 червня зустріла свої 29 років. З цієї нагоди висвітлила у своєму блозі, як провела день народження та похизувалася розкішним зовнішнім виглядом того дня. Дівчина для пам’ятної події обрала дві сукні: обтисла біла, подібна до образу нареченої та довга атласна нижче колін, оливкового кольору.

Дружина Віктора Павліка похизувалася, як зустріла свій день народження

Жінка зазначила, що провела своє свято в колі найрідніших людей, коханого чоловіка Павліка та синочка Михайла. Катерина показала сімейний затишок, танці під акомпанемент Віктора й основний торт іменинниці. Подякувала своїм рідним за те, що були поряд, розділили разом приємні емоції, а також розповіла про незмінне бажання одне для всіх, яке загадала й сподівається на якнайшвидше його здійснення.

Дружина Віктора Павліка похизувалася, як зустріла свій день народження
Дружина Віктора Павліка похизувалася, як зустріла свій день народження

Нагадаємо, що офіційно зареєструвати свої стосунки Віктор Павлік та Катерина Репяхова наважилися у 2020 році, а вже через рік у пари з’явився спільний син Михась. Наразі він ходить до садочка та займається зі спеціалістами, адже у хлопчика спостерігається затримка мовлення.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?