“За мене горою”: Спартак Суббота вперше розповів про свою колишню дружину та розкрив свої почуття до неї

Знаменитий в українському медійному просторі психолог Спартак Суббота завітав на інтерв'ю до Наталії Мосейчук, в якому згадав про свою колишню дружину.

Ще минулого року Спартак Суббота став одним з найпопулярніших медійних особистостей в українському інформаційному просторі. Його діалоги з Євгенієм Яновичем стрімко набирали популярність, але за таким підйомом завжди слідує хвиля хейту та критики. Це сталося і зі Спартаком. Скандал, який зайнявся навколо нього був доволі гучним і досі психолог відчуває його відголоски.

Зокрема, зірка лишився частину свого оточення, а також широко обговорювався на телебаченні. Суспільство розділилася у своїх висновках стосовно діяльності чоловіка.

Спартак Суббота вперше розповів про свою колишню дружину

Нещодавно Спартак вирішив дати ексклюзивне інтерв’ю для Наталії Мосейчук. Однак предметом обговорення стали не звинувачення у шахрайстві та стосунках з клієнтками.

Хто такий Спартак Суббота
Спартак Суббота вперше розповів про свою колишню дружину Ганну

Журналістка одразу ж підкреслила, що не буде займатися темою, якою мають займатися правоохоронні органи. Натомість мова зайшла про особисті справи, почуття, емоції, досвід, тощо.

Спартак Суббота
Спартак Суббота вперше розповів про свою колишню дружину

Зокрема Суббота заговорив про свою колишню дружину Ганну і вперше розповів, що про неї думає і що відчуває.

“Ми з нею не спілкуємося, але ми на хорошому тоні розійшлись. Ми не конфліктували. Вона жодного разу мені нічого поганого не зробила. Це прекрасна людина. Я думаю, якщо вона, неправильно сказати дістанеться… Давайте так: якщо хтось з нею познайомиться та побудує стосунки, якщо він не буде ідіотом токсичним, це буде прекрасна пара. Вона буде гарною мамою, вона дуже піклується гарно. Вона в загалом гарна людина. Мені здається, що це та людина, яка була б зі мною, наприклад, в шлюбі зараз, то вона була б за мене горою. Отака от людина”, –розповів чоловік.

Психолог також зізнався, що його екс-дружину звуть Ганною, але більше жодної інформації про неї не надав.

Коли саме екс-пара будувала стосунки і скільки була разом достеменно невідомо. Судячи з усього, пані Ганна не відреагувала і на скандал зі своїм колишнім чоловіком.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.